Byggeleder Kraftledning og Stasjoner

Statnett bygger, eier og driver det sentrale kraftnettet i Norge, i tillegg til kraftforbindelsene mellom Norge og andre land. Statnett gjennomfører nå en rekke store og spennende prosjekter i kraftsystemet og har behov for flere kompetente og motiverte medarbeidere. For å fremme mangfold og variasjon blant våre 1100 ansatte ønsker vi søkere uavhengig av deres etniske bakgrunn, kjønn eller alder. I 2010-2012 deltok Statnett i kåringen Great Place to Work og kom alle tre årene på topp 10 blant Norges beste arbeidsplasser.

FirmaStatnett
FylkeOslo
Søknadsfrist13.01.2014

Vil du jobbe i selskapet som utvikler fremtidens kraftnett?

Gjennom nybygging og ombygging skal Statnett i årene fremover styrke nettinfrastrukturen i Norge og sikre "ryggraden" i det norske kraftsystemet. For å bidra til disse samfunnsmessig viktige og spennende oppgavene søker vi erfarne byggeledere til vår bygg og anleggsdivisjon. Som Byggeleder vil du bli en del av våre dyktige prosjektteam, du vil ha et stort ansvar og en spennende hverdag der du vil jobbe på tvers av fagdisipliner.


Sentrale arbeidsoppgaver:

  • Ledelse på byggeplass i kraftlednings- eller stasjonsprosjekter
  • Delta i planlegging av prosjektgjennomføring
  • Anleggsplanlegging
  • Oppfølging av entreprenører
  • Lede kontrollarbeid
  • HMS inkl. ytre miljø
  • Deltagelse i vernerunder
  • Oppfølging av fremdrift
  • Kvalitetskontroll av utførelser


Vi søker strukturerte personer med Siv ing./Ingeniør eller teknisk fagskole utdanning innen elkraft, bygg og anlegg eller annen relevant utdannelse. Aktuelle kandidater har god erfaring fra bygg- eller anleggsbransje, gode kommunikasjonsevner på norsk og engelsk, har gode IT-kunnskaper, er resultatorientert og ser praktiske løsninger. Stillingen byr på interessante og utfordrende oppgaver i et sterkt faglig og sosialt miljø. Vi tilbyr gode utviklingsmuligheter, konkurransedyktige betingelser, samt gunstige pensjons- og forsikringsordninger.

Reisevirksomhet må påregnes og geografisk tilhørighet kan være i hele landet.

I en av stillingene for byggeledelse stasjoner vil det ligge et fag og koordineringsansvar søknad på denne merkes "Fagansvarlig byggeledelse stasjoner". Søknad for de andre stillingene merkes "Byggeleder ledning" eller "Byggeleder stasjon".

Statnett ivaretar et viktig samfunnsansvar og har et av Norges sterkeste fagmiljø i kraftbransjen.

For nærmere informasjon om stillingene som byggeleder kraftledning kontakt avdelingsleder Odd Egil Nisja, 92 28 33 92, odd.nisja@statnett.no.

For nærmere informasjon om stillingene som byggeleder/ fagansvarlig stasjon kontakt avdelingsleder Arild Vik, 90 20 27 98, arild.vik@statnett.no .

Vis flere stillinger: