Ill. Dark Arkitekter/Entra

Kranselag på Lossebalkongen

Entra rehabiliterer den ærverdige Lossebalkongen i Havnelageret i Oslo. Mandag var det kranselag for alle som har bidratt til at det da var mulig å markere tett bygg.

Lossebalkongen og Havnelageret på Langkaia 1 er et av Oslos mest markante bygg og et tydelig landemerke. Bygget fra 1920-tallet er fredet av Byantikvaren, og Entra tar ansvar for å videreføre det ærverdige byggets kvaliteter.

– Entra ønsker å takke alle som har gjort og gjør en fin innsats på bygget. Vi er veldig godt fornøyd med arbeidet så langt, og håper mange ønsker å bruke det som referanse ved fremtidige anledninger, sier Kristin Haug Lund, direktør Prosjektutvikling og teknisk i Entra.

Alle ansatte hos entreprenørene på prosjektet ble behørig feiret med god mat og julegaver.

– Vi er veldig stolte av dette prosjektet, hvor Lossebalkongen rehabiliteres til moderne og attraktive lokaler. Lokalene har en fantastisk utsikt mot havnepromenaden, sjøen og Operaen, sier regionsjef Sonja Horn.

Lossebalkongen blir nå totalrehabilitert, fasadene skiftes ut og det gjøres en full oppgradering av de tekniske anleggene. Lokalenes totale areal utgjør 2.500 kvadratmeter.