Medarbeider plan og trafikk - Steinkjer

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 6500 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens Vegvesen region midt
FylkeNord-Trøndelag
StedSteinkjer
Søknadsfrist12.01.2014

Utlysing nr. 4-094-13

Vegavdeling Nord-Trøndelag har ansvaret for riks- og fylkesvegnettet i Nord-Trøndelag fylke. Avdelingen er en av tre vegavdelinger i Region midt, som foruten Nord-Trøndelag også omfatter fylkene Møre og Romsdal og Sør-Trøndelag. Avdelingen består av en drifts- og utbyggingsseksjon, en plan- og trafikkseksjon, Fv. 17 Prosjektet Steinkjer-Namsos og en mindre stab. Vegavdeling Nord-Trøndelag omsetter i 2013 for i overkant av 900 mill. kroner og har ca. 40 medarbeidere.

Seksjon for plan- og trafikk har ansvaret for behandling av planer etter Plan- og bygningsloven, søknader om avkjørsler, byggedispensasjoner, fartsgrenser, alle typer skilting samt trafikkdata. Seksjonen arbeider bredt med forskjellige trafikksikkerhetsoppgaver og har ansvaret for blant annet ulykkesregisteret. I tillegg har seksjonen ansvar for koordinering av trafikksikkerhetsarbeidet i vegavdelingen og er sekretariat for Fylkets trafikksikkerhetsutvalg.

Det er nå ledig stilling i seksjonen med kontorsted Steinkjer.


Arbeidsoppgaver

Hovedarbeidsoppgavene for stillingen er byggesaksbehandling (avkjørsler/byggedispensasjoner), kryssing/nærføring og diverse trafikksikkerhetssaker. Andre oppgaver kan også bli tillagt stillingen. Endelig sammensetning av arbeidsoppgaver for den som tilsettes vil avhenge av utdanning, erfaring og personlige preferanser sett i sammenheng med den samlede kompetansen og kapasiteten til seksjonen.


Kvalifikasjoner

Vi krever relevant utdanning fra universitet eller høgskole, minimum 3 år. Det er ønskelig med erfaring innen fagområdet, men det er ikke en forutsetning da nødvendig opplæring vil bli gitt. For søkere med sterk og allsidig praksis fra aktuelle fagområder, eventuelt etterutdanning og gode personlige forutsetninger for stillingene, kan utdanningskravet fravikes.

Vi søker medarbeidere med gode kommunikasjons- og samarbeidsevner, som tar initiativ og arbeider selvstendig og strukturert.


Et godt sted å jobbe

Vi tilbyr ryddige og gode statlige tilsettingsvilkår, herunder lønn etter avtale i henhold til etatens lønnspolitikk. Du vil inngå i et faglig sterkt miljø med fokus på kompetanseutvikling.

Statens vegvesen jobber for likestilling og mangfold. Vi ønsker medarbeidere av begge kjønn, fra alle aldersgrupper og fra ulike etniske grupper og nasjonaliteter. Dessuten arbeider vi aktivt for å rekruttere flere medarbeidere med nedsatt funksjonsevne.

Ved spørsmål om stillingen, ta kontakt med seksjonsleder for plan- og trafikkseksjonen Helgar Sætermo på tlf. 990 36 780.

Søknad med CV sendes elektronisk. Vi setter pris på om du også har anledning til å laste opp dine vitnemål. Hvis du ikke har denne muligheten, ber vi om at du tar med bekreftede kopier til et eventuelt intervju.


Søk stilling

Vis flere stillinger: