Vi trenger grunnerververe til vegutbyggingsprosjekter!

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 6500 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens Vegvesen region midt
FylkeSør-Trøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist12.01.2014

Utlysing nr. 4-097-13

Når et nytt veganlegg skal bygges er det mange brikker som skal faller på plass. En av brikkene er erverv av grunn og rettigheter. Vi vil gjerne ha hjelp av deg til dette!

Hos oss vil du bli en del av et stort fagmiljø innen grunnervev med de muligheter for faglig utvikling som dette medfører. Grunnervervet krever juridiske og planfaglige kunnskaper, men vel så viktig er det at du er åpen og lyttende når du kommuniserer med de menneskene som berøres av våre vegprosjekter.

Vi får stadig nye utfordringer, og grunneierne og rettighetshaverne sørger for at arbeidet blir variert og at ingen saker blir like.

Eiendomsseksjonen består av 30 medarbeidere fordelt på Molde, Ålesund, Steinkjer og Trondheim. Seksjonen har ansvar for erverv av grunn og rettigheter for bygging og drift av riks- og fylkesvegnettet i hele regionen. Seksjonen har også ansvar for oppmåling og forvaltning av grunneiendommer som eies og forvaltes av etaten.

Vi har ledig en stilling tilknyttet kontoret i Trondheim.


Kvalifikasjoner og ønsket bakgrunn

  • Det kreves universitetsutdannelse på masternivå, men lang og relevant praksis kan kompensere for utdanningskravet.
  • Jordskiftefag, eiendomsfag, planfag, landbruksfag, økonomiske eller juridiske fag er de primære fagområdene.


Som grunnerverver hos oss vil jobben din bestå av blant annet minnelige forhandlinger og ekspropriasjon, grunneiendomsforvaltning, samt deltakelse i reguleringsplanarbeid. Oppgavene er selvstendige og utfordrende med mange mellommenneskelige og rettslige utfordringer. Oppgavene innebærer tverrfaglig samarbeid og prosjektdeltakelse.

Vi vil derfor legge vekt på at du trives med å forholde deg til mange ulike mennesker og at du deltar aktivt i og bidrar til utvikling av de prosjektgrupper du blir en del av. Det er viktig at du har god skriftlig og muntlig framstillingsevne.

Det forutsettes førerkort for personbil. Tjenestekjøring godtgjøres etter statens regulativ.


En god og mangfoldig arbeidsplass

Vi ønsker å ha en arbeidsplass preget av humør og omsorg for hverandre. Du kan alltid få faglig veiledning både fra ledere og kolleger, og du blir ivaretatt gjennom et ryddig og solid regelverk. Vi vil du skal kunne kombinere jobb og fritid på en god måte, og vi mener vi er flinke til å tilpasse for deg i den livssituasjonen du er i.

Statens vegvesen jobber for likestilling og mangfold. Vi ønsker medarbeidere av begge kjønn, fra alle aldersgrupper og fra ulike etniske grupper og nasjonaliteter. Statens vegvesen arbeider også aktivt for å rekruttere flere medarbeidere med nedsatt funksjonsevne.


Vi kan tilby:

Lønn fastsettes etter nærmere avtale i henhold til etatens lønnspolitikk. Fra lønnen trekkes 2 % pensjonsinnskudd til Statens pensjonskasse. Vi har gode pensjons- og forsikringsordninger samt muligheter for etter- og videreutdanning.

For mer informasjon om stillingen kan en kontakte seksjonssjef Sonja Hollås på tlf. 905 01 144.

Søknad med CV sendes elektronisk. Vi setter pris på om du også har anledning til å laste opp dine vitnemål. Hvis du ikke har denne muligheten, ber vi om at du tar med bekreftede kopier ved et eventuelt intervju.


Søk stilling

Vis flere stillinger: