Vegplanlegger søkes til spennende utfordringer: - vil du være med på å skape framtidas veger?

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 6500 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens Vegvesen region midt
FylkeMøre og Romsdal
StedMolde
Søknadsfrist12.01.2014

Utlysningsnr. 4-100-13


Da en av våre vegplanleggere skal begynne med nye oppgaver i etaten, har plan og prosjekteringsseksjonen behov for hennes erstatter. Som medarbeider hos oss, blir du en del av et sterkt, tverrfaglig planleggingsmiljø. Vi legger stor vekt på etter- og videreutdanning gjennom interne og eksterne opplæringstiltak. Arbeidssted for stillingen er Molde.

I plan – og prosjekteringsseksjonen vil du få muligheten til å jobbe med spennende oppgaver, alt fra større vegprosjekter til tiltak for gående og syklende. I de tre største byene i Møre og Romsdal (Kristiansund, Molde og Ålesund) har vi startet «bypakker», som er planleggingsoppgaver i spennet fra store vegprosjekter til gateplanlegging og tiltak for gående og syklende.


Hva skal du jobbe med?

- Vegplanlegging på alle plannivå, fra kommunedelplan til prosjektering.

- Være fagansvarlig i planprosjekt og utbyggingsprosjekt.

- Prosjektering og planlegging ved hjelp av NovaPoint/AutoCad/Civil3D.

- Mulighet for å delta i oppfølging av anlegg.


Hvem er du?

Det kreves minimum treårig bachelorutdanning fra høgskole eller universitet innen utdanningsretninger som samferdsel, bygg og anlegg. I tillegg må du ha fagkombinasjoner innen vegplanlegging og vegbygging. Det vil være fordel om du har arbeidserfaring fra noen av disse arbeidsområdene: veg- og gateplanlegging, trafikksikkerhetstiltak, gang- og sykkelvegplanlegging, skiltplaner, drens- og overvannsplaner og arealplanlegging. Det vil også være en fordel at du har erfaring med bruk av Autocad og Novapoint. Vi vil likevel oppfordre nyutdannede til å søke.

Fordi du kommer til å jobbe tett med andre, vil personlig egnethet bli vektlagt. Du bør blant annet:

  • Ha gode samarbeidsevner.
  • Like å jobbe i tverrfaglige team.
  • Være interessert i fagområdet
  • Kunne formulere deg muntlig og skriftlig på norsk.


Det er ønskelig med førerkort klasse B.


Hva tilbyr vi?

Lønn fastsettes etter nærmere avtale i henhold til etatens lønnspolitikk. Fra lønnen trekkes 2 % pensjonsinnskudd til Statens Pensjonskasse. Vi kan tilby gunstige arbeidstidsordninger, gode pensjons- og forsikringsordninger. Vi har gode muligheter for videre- og etterutdanning.


Har du spørsmål?

Nærmere opplysninger om stillingen fås ved henvendelse til seksjonsleder Anni Kari Pedersen, tlf. 905 24 355.

Den statlige arbeidsstyrken skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke jobb hos oss uansett alder, kjønn, funksjonshemming, nasjonal eller etnisk bakgrunn.

Søknad med CV sendes elektronisk. Vi setter pris på om du også har anledning til å laste opp dine vitnemål. Hvis du ikke har denne muligheten, ber vi om at du tar med bekreftede kopier ved et eventuelt intervju.


Søk stilling

Vis flere stillinger: