Prosjektleder- prosjekt Bypakke Tønsberg

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 6500 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens Vegvesen region sør
FylkeVestfold
StedTønsberg
Søknadsfrist09.01.2014

Ønsker du å bidra til å løse de framtidige trafikk- og miljøutfordringene i Tønsbergregionen på kort og lang sikt? Statens vegvesen søker prosjektleder for Bypakke Tønsberg.

Bypakke Tønsberg er et samarbeidsprosjekt mellom Vestfold fylkeskommune, Statens vegvesen, kommuner og jernbaneverket. Den vil bli organisert med en styringsgruppe ledet av fylkesordfører. Prosjektlederen vil organisatorisk tilhøre Statens vegvesen, Vegavdelingen i Vestfold.

I første fase, vil hovedfokus være å etablere bypakken, definere prosjekter og etablere samhandling mellom partene slik at bypakkene kan vedtas politisk. Arbeidet vil ta utgangspunkt i utarbeidet KVU og det er viktig at helhetsperspektivet for trafikk og miljøutfordringer ivaretas. Prosjektene kan spenne fra møtefri 4-feltsveg til kompliserte byutfordringer der hovedfokus vil være tiltak for kollektivtrafikk og myke trafikanter. Etter hvert vil du jobbe på alle plannivå, fra kommunedelplaner til reguleringsplaner og byggeplan. Prosjektets antatte årlige budsjett vil være i overkant av 100 millioner kroner. Stillingen er lokalisert i Tønsberg.


Arbeidsoppgaver:

  • Etablere Bypakke Tønsberg og samhandling mellom partene. Arbeidet gjennomføres i tett dialog med Vestfold fylkeskommune og de involverte kommunene.
  • Prosjektledelse
  • Budsjett, personal og rapporteringsansvar
  • I stillingen vil man ha utbredt samspill med fylkeskommune, kommuner og andre offentlige etater, konsulenter og etter hvert entreprenører samt «naboer/brukere».


Kvalifikasjoner

  • Utdanning fra universitet eller høyskole, min. 3 år. Omfattende og relevant erfaring innenfor de aktuelle fagområdene og gode personlige egenskaper, kan kompensere for manglende formell utdannelse.

  • Det er også ønskelig med en teknisk utdannelse, gjerne med fag innen ledelse.
  • Dersom du har tatt hele eller deler av utdanningen din i utlandet, anbefaler vi at den godkjennes av NOKUT ( www.nokut.no)
  • Du bør ha erfaring innen prosjektledelse enten fra overordnet planlegging, eller planlegging etter PBL
  • Det er ønskelig med relevant erfaring fra liknende oppgaver
  • For å lykkes i denne stillingen bør du være profesjonell, framtidsrettet og inkluderende. Det betyr at du viser handlekraft gjennom faglig stryke, at du er løsningsorientert, at du har et bærekraftig, - nyskapende, - og helhetlig perspektiv på transport og vegplanlegging. For å lykkes i stillingen bør du like å arbeide i team, men at du også er komfortabel med selvstendig ansvar for produksjon og fremdrift.


Personlige egenskaper

  • Evne til å lede, organisere og inspirere medarbeidere
  • Skaper resultater i samarbeid med andre
  • Statens vegvesen kan tilby

  • En jobb med mening- å kunne gå på jobb for ett bedre samfunn samt delta i kampen mot 0 drepte og hardt skadde i trafikken
  • Trygge og stabile arbeidsrammer samt et balansert forhold mellom jobb og fritid.
  • Medlemskap i Statens pensjonskasse som sikrer gunstig pensjonsordning, forsikringer osv.
  • En arbeidsplass med stor takhøyde, mye moro, faglig fokus og spennende arbeidsoppgaver.


Lønn fastsettes etter nærmere avtale i henhold til Statens vegvesens lønnspolitikk.

Statens vegvesen er opptatt av mangfold, og vi oppfordrer derfor alle som er kvalifisert til å søke hos oss uansett alder, kjønn, funksjonshemming, nasjonal, geografisk eller etnisk bakgrunn. Vi tilpasser selvsagt arbeidsplassen om du har behov for det.

Som en IA-virksomhet vil arbeidsforholdene bli lagt til rette for medarbeidere med nedsatt funksjonsevne.

For mer informasjon om stillingen, ta kontakt med Avdelingsdirektør Ingunn Foss på telefon 33371774 eller 95729147. Søknadsfrist er 09. januar 2014. Kunngjøringsnummer: 02-116-13


Søk stilling

Vis flere stillinger: