Byggeleder VA/anlegg

Sweco i Norge er en fremtidsrettet arbeidsplass som øker i popularitet. Vi er nærmere 1200 ansatte fordelt på 30 kontorsteder og jobber innen bygg- og konstruksjoner, energi, tekniske installasjoner, vann, plan og samferdsel, prosjektadministrasjon og tverrfaglig prosjektering. Som rådgiver i Sweco vil du få varierte oppgaver og utfordringer. Hos oss kan du jobbe med prosjekter som bidrar til en bærekraftig samfunnsutvikling. Bli med oss videre, og grip muligheten til å velge et arbeids- og kunnskapsmiljø som skårer høyt på trivsel og stolthet.

FirmaSweco Norge
FylkeTroms
StedTromsø
Søknadsfrist01.02.2014

På grunn av høy aktivitet og økende etterspørsel etter våre tjenester, søker vi en ny kollega innen byggeledelse. Sentrale arbeidsoppgaver vil være:

Byggeledelse innen vann- og avløp og anleggsteknikk

Deltakelse i team i tverrfaglige oppdrag

Oppdragsledelse


Muligheter

Som ansatt i Sweco får du muligheten til å være en del av et av landets fremste rådgivningsmiljøer. Du får delta på faglige samlinger og får mulighet til å jobbe i oppdrag med kolleger fra hele landet, samt Sverige og andre land.


Dine kvalifikasjoner

Vi søker en kollega som

er høgskoleingeniør eller sivilingeniør innen VA/anleggsteknikk

har annen relevant utdannelse og erfaring

har erfaring fra byggherre, maskinentreprenør, leverandør eller rådgivende ingeniørvirksomhet

har gode samarbeidsevner, er selvstendig, ryddig og resultatorientert

er utadvendt med godt humør og en serviceinnstilt holdning

Vi tilbyr en jobb i et sterkt flerfaglig miljø med fleksible utviklingsmuligheter og valg av arbeidssted, samt gode ferie- og personalordninger. Vi legger til rette for at våre ansatte lykkes med sine karrierevalg og arbeidsprestasjoner. Og vi vil at du, som oss, er opptatt av å finne løsninger som forener teknikk og miljø, på en bærekraftig måte. Nå ønsker vi å høre fra deg!


Kontaktpersoner

Tor Rødum

Regionleder

+4795922240


Søk stilling her

Vis flere stillinger: