Sivilingeniører / ingeniører innen Elkraft

FirmaSweco Norge
FylkeOslo
StedLysaker/Oslo
Søknadsfrist01.02.2014

Avdeling Elkraftsystemer leverer kunnskap, erfaring og kreativitet til en bransje som omfatter kraft produksjon, transmisjon og distribusjon. Avdelingen har 18 medarbeidere som jobber med energi relaterte oppdrag både i Norge og internasjonalt. Vi har behov for nyutdannede og erfarne medarbeidere innen apparat og kontrollanlegg for vannkraftanlegg.


Vi søker sivilingeniører / ingeniører innen Elkraft

Typiske arbeids oppgaver for våre kunder er: Tilstandsvurderinger, due diligence, havarianalyse, rehabilitering, kraftsystemanalyser, forprosjektering, kostnadsberegninger, konsesjonssøknader, prosjektering, forespørsler, kontrahering, leverandøroppfølging (Dokument kontroll, FAT og SAT), idriftsettelse, prosjekteringsledelse, byggeledelse, HMS, kvalitetssikring, ROS analyser.

I de aller fleste oppdrag jobber vi sammen med andre som f.eks, mekanisk-, bygg-, miljø-, samferdsels- og anleggsavdelingene.


Oppgaver kan være:

- Oppdragsleder for mindre og større flerfaglige prosjekter

- Fagansvarlig Elkraft for mindre og større flerfaglige prosjekter

- Teknisk rådgiver for et eller flere av fagene: Høyspent apparatanlegg, kontrollanlegg, krafttransformatorer, hjelpeanlegg, generatorer, kraftlinjer, kraftkabler

- Delta eller bistå ved utarbeidelse av forprosjekter, spesifikasjon, kontrahering, oppfølging av leveranser, idriftsettelse

- Kontakt mot kunder og leverandører


Kvalifikasjoner:

- Skriftlig og muntlig flytende i norsk

- Ingeniør / Sivilingeniør eller tilsvarende innen Elkraft

- Erfaring innen et eller flere av områdene er en fordel: høyspent apparatanlegg, kontrollanlegg, krafttransformatorer, hjelpeanlegg, generatorer, kraftlinjer, kraftkabler, prosjektledelse - men nyutdannede oppfordres også til å søke

- Minimum deltatt og prosjektert anlegg for kraft produksjon og/eller transmisjon og/eller distribusjon. Erfaring fra leverandør, rådgiver- eller byggherre er en fordel men ikke noe absolutt krav.

- Vi ønsker ny medarbeider som har evne til å jobbe selvstendig og ta ansvar

- Forstår og kan lytte til kunder og medarbeidere

- Aktiv medarbeider som stiller spørsmål

- Være forretningsorienterte

- Positiv og utadvendte, selvsagt har du gode samarbeids- og kommunikasjonsevner

- Lagspiller, både den som setter kursen til laget og som hjelper sine medarbeidere i å bli gode

Et sterkt ønske om å jobbe i et miljø som skal være ”Mest respekterte rådgiver miljøet i landet innen elkraft”.


Vi tilbyr:

Sweco er en fremtidsrettet arbeidsplass hvor bærekraftig samfunnsutvikling er selve drivkraften bak de løsningene vi skaper. Vi tilbyr en jobb i et av Norges sterkeste fagmiljø med fleksible utviklingsmuligheter på tvers i organisasjonen, gode ferie-/personalordninger, karriereprogram og et arbeidsmiljø som skårer høyt på trivsel.


Kontaktpersoner

Børre Helgesen

Gruppeleder

91185022


Søk stilling her

Vis flere stillinger: