Fagansvarlig Vannkraftgeneratorer

Sweco i Norge er en fremtidsrettet arbeidsplass som øker i popularitet. Vi er nærmere 1200 ansatte fordelt på 30 kontorsteder og jobber innen bygg- og konstruksjoner, energi, tekniske installasjoner, vann, plan og samferdsel, prosjektadministrasjon og tverrfaglig prosjektering. Som rådgiver i Sweco vil du få varierte oppgaver og utfordringer. Hos oss kan du jobbe med prosjekter som bidrar til en bærekraftig samfunnsutvikling. Bli med oss videre, og grip muligheten til å velge et arbeids- og kunnskapsmiljø som skårer høyt på trivsel og stolthet.

FirmaSweco Norge
FylkeOslo
StedLysaker/Oslo
Søknadsfrist01.02.2014

Avdeling Teknologi leverer kunnskap, erfaring og kreativitet til en bransje som omfatter kraft produksjon, transmisjon og distribusjon. Avdelingen har 30 medarbeidere som jobber med energi relaterte oppdrag både i Norge og internasjonalt. Vi søker erfaren kandidat som kan ta rollen som Fagansvarlig vannkraftgeneratorer.

Typiske arbeidsoppgaver for våre kunder er: Tilstandsvurderinger, due diligence, havarianalyse, rehabilitering, forprosjektering, kostnadsberegninger, prosjektering, forespørsler, kontrahering, leverandøroppfølging (Dokument kontroll, FAT og SAT), idriftsettelse, prosjekteringsledelse.

Sweco’s generatormiljø består av 10 personer, 4 på Lysaker og 6 i Sverige. Totalt sett har vi spisskompetanse på alle felt innen Vannkraftgenerator teknologi. Vi søker fagansvarlig for generator miljøet i Sweco Norge. Dette miljøet må vokse for at vi skal ta på oss flere oppdrag uten for Norge, som fagansvarlig vil dette være en naturlig oppgave sammen med gruppeleder på Elkraft Børre Helgesen.

I de aller fleste oppdrag jobber man tett sammen med andre fagteam innen elkraft, maskinteknikk, vannkraftbygg, miljø- og anleggsavdelingen. Til sammen består Energidivisjonen av 150 ing/siv ingeniører.


Oppgaver kan være:

Fagansvarlig Vannkraftgenerator

Oppdragsleder for mindre og større flerfaglige prosjekter

Teknisk rådgiver

Delta eller bistå ved utarbeidelse av forprosjekter, spesifikasjon, kontrahering, oppfølging av leveranser, idriftsettelse

Kontakt mot kunder og leverandører

Utvikling av yngre medarbeidere

Markedsarbeid


Kvalifikasjoner:

Skriftlig og muntlig flytende i norsk

Ingeniør / Sivilingeniør

God faglig erfaring innen et eller flere av vannkraftgeneratorens fagfelt

Minimum deltatt og prosjektert anlegg for kraft produksjon, Erfaring fra leverandør, rådgiver- eller byggherre er et absolutt krav

Vi ønsker fagansavrlig som har lyst og evnen til å utvikle seg selv og miljøet rundt

Forstår og kan lytte til kunder og medarbeidere

Være forretningsorienterte

Positiv og utadvendte, selvsagt har du gode samarbeids- og kommunikasjonsevner

Lagspiller, både den som setter kursen til laget og som hjelper sine medarbeidere i å bli gode

Et sterkt ønske om å jobbe i et miljø som forventer at man er «Den mest respekterte rådgivermiljøet i landet innen vannkraft».


Vi tilbyr:

Sweco er en fremtidsrettet arbeidsplass hvor bærekraftig samfunnsutvikling er selve drivkraften bak de løsningene vi skaper. Vi tilbyr en jobb i et av Norges sterkeste fagmiljø med fleksible utviklingsmuligheter på tvers i organisasjonen, gode ferie-/personalordninger, karriereprogram og et arbeidsmiljø som skårer høyt på trivsel.

Vi tilbyr en jobb i et sterkt flerfaglig miljø med fleksible utviklingsmuligheter og valg av arbeidssted, samt gode ferie- og personalordninger. Vi legger til rette for at våre ansatte lykkes med sine karrierevalg og arbeidsprestasjoner. Og vi vil at du, som oss, er opptatt av å finne løsninger som forener teknikk og miljø, på en bærekraftig måte. Nå ønsker vi å høre fra deg!


Kontaktpersoner

Frode Ålhus

Avdelingsleder

+4791712720


Søk stilling her

Vis flere stillinger: