Salgskonsulent - arbeidsklær og sko - håndverkere

Synfiber AS er en ledende aktør innen arbeidstøy og vernesko og står for egen produktutvikling med fokus på design og kvalitet. Selskapet har en 50 år lang historie, og fremstår i dag som en innovativ og nytenkende aktør i vekst.

Produktporteføljen markedsføres under eget navn, men Synfiber er også en betydelig OEM-partner som utvikler og produserer kolleksjoner og spesialarbeidstøy for internasjonale aktører som eks. John Deere og Stihl®. I 2008 ble Synfiber en del av den tyske Würth-gruppen, noe som gir spennende synergier og muligheter.

Selskapet har solid økonomi. Vi har ambisiøse vekstplaner for 2014 og i den anledning søker vi etter en salgsressurs til hovedkontoret på Furuset.

FirmaSynfiber via Rett Bemanning
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

De fleste håndverkere har tusen ting å tenke på når de jobber. Klærne skal ikke være en av dem! I Synfiber lager vi funksjonelle og komfortable arbeidsklær av høy kvalitet. Klærne blir skreddersydd for ulike arbeidsgrupper og sørger for at fagarbeidere kan jobbe trygt og effektivt og levere det vi tror mest på: Godt håndverk!

Vi har hatt vekst i mange år og skal fortsatt bli større. Vil du være med på suksesshistorien?

I Synfiber er vi et solid team av dyktige selgere. Nå trenger vi en til. Er det deg? Har du engasjement og sprer positiv energi? Er du en selger som liker å finne riktige løsninger, som er kjent for å ha stor produktkunnskap, som har en iboende høy servicegrad og som leverer over forventet? Trives du med å være på farten og i hyppige kundemøter?

Er du like god på rådgivning som å skrive tilbud og signere kontrakter? Fikser du rapportering? Trives du med å strekke deg lenger enn dine konkurrenter? Liker du å være best? Og er du kanskje av typen salgsprofil kundene velger å kjøpe fra fremfor at du alltid skal selge til dem?

Er du en salgsprofil som kundene ringer til for å få råd? Fremmer du mersalg uten å virke påtrengende? Er du klar til å gi det lille ekstra som gjør at nettopp du og Synfiber velges fremfor andre leverandører? I så fall vil vi gjerne høre fra deg!

For å gjøre det godt og passe inn i Synfiber, forutsetter vi at du har interesse for bransjen og produktene. Vi forutsetter likeså at du har velutviklede relasjonsbyggende kvaliteter og selvsagt at du liker salg! Utover dette er det mye opp til deg. I Synfiber lykkes den som har høy aktivitet, den som er strukturert og nøyaktig og den som evner å tenke nytt. Mulighetene er mange og forutsetningene for og lykkes er store. Som distriktsansvarlig i Synfiber får du tildelt en veletablert kundemasse og skal forvalte denne på best mulig måte. I tillegg skal du få gleden av å bygge opp din egen kundeportefølje. Du får alt du trenger av hjelp i startfasen, men vi ser gjerne at du spinner etter å komme i gang på egen hånd. Om et år skal du være like god som den beste. Passer det deg?

Som selger i Synfiber har du stor grad av frihet under ansvar. Du rapporterer til salgssjef og daglig aktivitet loggføres via SuperOffice. Du får konkurransedyktige betingelser med fastlønn og bonus etter resultat. Du disponerer din egen bil, men får gunstig kjøregodtgjørelse. Selskapets økonomi er solid, miljøet aktivt og hyggelig. Hos oss er det uformelt, men profesjonelt.

Velkommen som søker!

For ytterligere informasjon om stillingen, vennligst kontakt Mette Kanter eller Terje Lund i Rett Bemanning. CV og kortfattet søknad sendes via søknadslinken. Vi kaller til intervju fortløpende!

Kontaktperson (er)

Mette Kanter

952 59 129

mk@rettbemanning.no

Terje Lund

tlu@rettbemanning.no


Søk stilling via denne siden

Vis flere stillinger: