Assisterende byggeleder

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 6500 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens Vegvesen region sør
FylkeVest-Agder
StedKristiansand S
Søknadsfrist30.01.2014

Statens vegvesen Region sør søker dyktig Assisterende byggeleder til Drift og vedlikehold ved Vest-Agder Vegavdeling. Seksjonen teller 13 dedikerte medarbeidere som jobber innen drift og vedlikehold. Seksjonen har en betydelig oppdragsportefølje og står foran en videre ekspansiv periode. Arbeidssted for vår nye Assisterende byggeleder er Kristiansand.


Arbeidsoppgaver

Som Assisterende byggeleder vil du være byggeleders forlengede arm i teknisk oppfølging av entreprenører i driftskontraktene. Arbeidsoppgavene vil være vurderinger av hva som skal utføres og å påse at arbeidet gjøres i henhold til kontraktsgrunnlaget. Driftskontraktene har IT-baserte oppfølgingssystemer bl.a. for elektronisk rapportering av tilstand ved inspeksjon av vegnettet.

Det vil være utviklingsmuligheter i stillingen ved bl.a å kunne fungere som stedfortreder for byggeleder og ved tilfredsstillende kvalifikasjoner kunne få selvstendige byggelederoppgaver. Til stillingen oppfordres også nyutdannede til å søke.


Kvalifikasjonskrav

Utdanning fra universitet eller høgskole, min. 3 år innen relevant fagkrets. Omfattende og relevant erfaring innenfor de aktuelle fagområder kan kompensere for manglende utdanning

God relevant erfaring vil bli vektlagt.

Vi søker en utadvendt og initiativrik person med gode samarbeidsevner. Med tanke på seksjonens utadrettede rolle, vil god kommunikasjonsevne både skriftlig og muntlig være viktig. Selvstendighet, samarbeidsevne og initiativ er også viktige egenskaper det vil bli lagt vekt på.

Det er ønskelig med god IT forståelse

Dersom du har tatt hele eller deler av utdanningen din i utlandet, anbefaler vi at den godkjennes av NOKUT (www.nokut.no)

Søkere må inneha førerkort for motorvogn klasse B


Vi kan tilby:

Personlig- og faglig utvikling med interessante og utfordrende oppgaver

Gode muligheter for etter og videreutdanning

Gunstig pensjonsordning med 2 % innskudd til Statens pensjonskasse

Et godt og tverrfaglig arbeidsmiljø

Gode velferdsordninger og fleksibel arbeidstid

Lønn fastsettes i henhold til Statens vegvesens lønnspolitikk

Medarbeiderne i Statens vegvesen skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Det er et personalpolitisk mål å oppnå en balansert alders og kjønnssammensetning og rekruttere personer med innvandrerbakgrunn.

Som en IA-virksomhet vil arbeidsforholdene bli lagt til rette for medarbeidere med nedsatt funksjonsevne.


Nærmere opplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til seksjonsleder Tor-Alf Høye, telefon 90785191. Kunngjøringsnummer er 02-105-13 og søknadsfrist 30. januar 2014.


Søk stilling



Vis flere stillinger: