Illustrasjonsfoto

Saint-Gobain Bøckmann selger fasade- og glassmestervirksomhet til GlassTeam

Saint-Gobain Bøckmann AS har bestemt seg for å selge sin fasade- og glassmestervirksomhet til GlassTeam AS.

27. november 2013 undertegnet Saint-Gobain Bøckmann AS en avtale om å selge sin fasade- og glassmestervirksomhet til GlassTeam AS, et nylig opprettet selskap eid av fem nåværende ledere/ansatte i Glassolutions Bøckmann.

I henhold til avtalen vil GlassTeam AS ta over alle aktiva fra den nåværende fasade- og glassmestervirksomheten Saint-Gobain Bøckmann AS, senest i begynnelsen av februar 2014. Alle pågående prosjekter ved overtakelsesdatoen vil bli utført av GlassTeam AS.

– Denne transaksjonen lar Saint-Gobain Bøckmann AS fokusere på sin kjerneforretning (glassbearbeiding), mens fasade- og glassmestervirksomheten vil fortsette å styrke seg på det norske markedet under den erfarne ledelsen av de fem eierne av GlassTeam AS, heter det i en melding fra selskapene.

– Overgangsperioden har blitt godt forberedt i begge selskap, en smidigovertakelse vil sikre at forretningsforbindelsene til fasade- og glassmestervirksomheten skal merke overgangen minst muligm heter det i meldingen.

– Jeg er svært fornøyd med denne vel-balanserte avtalen, som lar både glass-virksomheten og fasade- og glassmestervirksomheten stå sterkere i fremtiden. Det er en stor milepæl i Saint-Gobain Bøckmann AS’ historie, og jeg sender alle mine beste ønsker til mine tidligere kolleger som nå er samlet til GlassTeam AS, sier Benoît Chatillon, administrerende direktør for Saint-Gobain Bøckmann AS.

– Jeg takker Saint-Gobain Bøckmann for kvaliteten på diskusjonene under forhandlingene. Jeg ser nå frem til å starte dette spennende eventyret. Vi overtar en sterk og kjent aktør på markedet. Vi har etablert en solid økonomisk plattform i GlassTeam AS, som setter oss i stand til å implementere vår strategi for vekst. Vi er særdeles glade for at våre 90 erfarne ansatte støtter oss i denne prosessen. Vår prioritet vil fortsatt være å utvikle virksomheten sammen med våre etablerte og trofaste forretningsforbindelser, sier Svein Mathisen, styreleder og daglig leder GlassTeam AS.