Team-Bygg og Primahus Entreprenør blir Betonmast Trøndelag. (Arkivfoto)

Etablerer Betonmast Trøndelag

Team-Bygg og Primahus Entreprenør, som begge inngår i Betonmast AS, slås sammen og blir Betonmast Trøndelag.

- Ved å slå sammen selskapene får vi en sterkere organisasjon. Vi blir et mer attraktivt selskap både for byggherrer og for gamle og nye medarbeidere, sier Jørgen Evensen, konsernsjef i Betonmast AS.

Jørgen Evensen

Endringen blir organisatorisk gjeldende fra mandag, men den formelle sammenslåingen vil først gjennomføres 15. april 2014. Viseadministrerende direktør Peter Sandrup vil fra mandag være daglig leder både i Primahus Entreprenør og fortsette som daglig leder i Team-Bygg AS.

Betonmast-konsernet kjøpte de to trøndelagsselskapene Primahus Entreprenør og Team-Bygg høsten 2012, og selskapene tok i bruk Betonmast-logoen i september i år.

Med Primahus’ 100 medarbeidere og Team-Byggs 60 medarbeidere, blir Betonmast Trøndelag et betydelig entreprenørselskap i regionen.

Både ledelse og tillitsvalgte i Team-Bygg og Primahus Entreprenør har deltatt i drøftinger i forbindelse med sammenslåingen, og konsernledelsen har møtt forståelse for behovet for endringer. De til sammen 160 ansatte ble informert på et allmøte i mandag ettermiddag.

Peter Sandrup

Primahus Entreprenør ble etablert i 1991 og vil i 2013 få en omsetning på 220 mnok. Team-Bygg ble etablert i 1987, og vil få en omsetning på 230 millioner kroner i 2013. Nå har konsernledelsen startet jakten på den rette til å lede det nye selskapet i Trøndelag.

Fram til daglig leder er på plass vil Peter Sandrup fungere i stillingen. Sandrup er viseadministrerende direktør i Betonmast-konsernet og har ledet Team-Bygg siden i sommer. Gabriel Bjørseth, som hittil har ledet Primahus Entreprenør, ønsket ikke å ta fatt på lederjobben i Betonmast Trøndelag, men tar en sentral rolle innen salg og marked i det nye selskapet.