Tom Borthen gir seg etter 31 år i Løvenskiold-systemet.

Borthen gir seg som Løvenskiold-direktør

Tom Borthen har sagt opp sin stilling som administrerende direktør i Løvenskiold Handel.

Han har vært ansatt i konsernet i 31 år, og har hatt mange ledende posisjoner gjennom årene. Han var sentral i etableringen av MAXBO i 1995, og har siden ledet kjeden. Borten vil fratre 30. april 2014.

- Tom har vært drivkraften i å utvikle Løvenskiold Handel til å bli en ledende aktør i byggevarebransjen med kjedekonseptene MAXBo, MAXBO Stormarked, Maxbo Proff, Malia og Løvenskiold Logistikk, skriver Carl Otto Løvenskiold i en melding.

Borthen starter nå opp sin egen virksomhet innenfor rådgivning, management for hire og eiendomsutvikling. I tillegg til at han går inn i flere styrer.

- Jeg vil takke Tom for et meget hyggelig, godt og nært samarbeid gjennom årene, og hans solide innsats for å bidra til en positiv og spennende utvikling for konsernet. Jeg ønsker Tom lykke til med nye utfordringer og en fortsatt spennende karriere, skriver Løvenskiold.

Løvenskiold Handel har allerede startet jakten på Borthens etterfølger, og de håper å ha en ny administrerende direktør klar i løpet av første halvår 2014.