Arbeidsledig håndverker? Ikke lenge...

Skuteviken Personell AS er et heleid bergensk selskap med spesialkompetanse innen bemanning av faglært arbeidskraft, logistiske/administrative tjenester og ingeniører til bygg- og anleggsbransjen. Vi tilbyr bemanningsløsninger for kortere og lengre perioder, samt rekrutterer kandidater til faste stillinger. Vi er spesielt opptatt av god service med skreddersydde løsninger. Med tett oppfølging gjennom hele oppdraget, bidrar vi til å koble rett arbeidstaker mot rett arbeidsgiver for å finne de beste løsninger for begge parter. Vi tilbyr utfordrende og spennende oppdrag - og tett kontakt med deg som ansatt.

FirmaSkuteviken Personell
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist15.01.2014

Skuteviken Personell AS fortsetter å vokse. I den forbindelse trenger vi stadig flere nye, kvalifiserte medarbeidere til våre kunder. Vi søker håndverkere, både du som er nyutdannet og deg med lang erfaring.

Vi har allerede snakket med våre gode kunder som i 2014 kommer til å få behov for:

Forskalingssnekker

Jernbinder

Tømrer

Murer

Blikkenslager

Ventilasjonsmontør

Elektriker

Kom gjerne innom for en kopp kaffe og en uforpliktende samtale med en av våre flotte konsulenter. Vi holder til i Fjøsangerveien 68, 5.etg, og holder åpent fra 8-16 alle hverdager. Vi stenger kontoret 23/12-13 og ut romjulen, men vi er alltid å treffe på telefon. Ønsker du å sende inn en CV kan du gjøre det til cv@skpersonell.no

Vi ser frem til å hilse på deg!

Les mer om oss på vår hjemmeside: www.skutevikenpersonell.no.


Spørsmål om stillingen?

Ann Christin Lie

Rekrutteringsrådgiver

Telefon

452 36 424


Inga Laurinaviciute

Rekrutteringsrådgiver

Telefon

940 27 223

Vis flere stillinger: