Gå Marcialonga sammen med Essve og Geir Schau

Festemiddelprodusenten Essve søker håndverkere som tror de kan klare sju mil på ski, men som ikke er sikker på om de har godt nok feste.

– Den rette personen vil sammen med en venn, få rett smøring til å feste skiene best mulig. I tillegg dekker vi reise, opphold og startavgiften for begge til selveste Marcialonga i Italia, sier markedsansvarlige Silje Netskar i Essve.

Essve har alliert seg med Geir Schau i Radio Norge, og som sammen med tre ansatte i Essve skal gå det sju mil lange rittet i Italia, søndag 26. januar. I samarbeid med Morgenklubben, med Loven & Co, gjennomfører de også en konkurranse og hvor vinneren får ta seg med enn venn for å gå det prestisjefylte langrennsrittet.

– Det hadde vært ekstra hyggelig hvis denne vinneren var en håndverker, men da gjelder det å delta i konkurransen. Den avsluttes 19. desember og dagen etterpå offentliggjør vi vinneren på direkten på radio, sier Netskar.

Essve bruker denne konkurransen for å sette fokus på betydningen av gode helse. Håndverkeryrket er et tøft yrke og hvor det er viktig med god helse hvis man skal klare et langt yrkesliv.

– Geir Schau var ikke så godt trent når han tok utfordringen med å bli med, og trening var noe av det han har brukt minst tid på så langt i livet. Men han har tatt valget om et sunnere liv. Og gjennom treningsprogrammet han har gjennomført har vekta gått ned hele 13 kg og helsetilstanden er i betydelig fremgang. Det Geir har klart og det han nå skal gjennomføre, burde inspirere håndverkere til å gjøre det samme. Håper noen tar utfordringen, sier Netskar.

Påmeldingen kan skje på Essves Facebooksider.