Arealplanlegger/Eiendomsutvikler

Rambøll er en ledende internasjonal rådgivervirksomhet innen plan, arkitektur og teknikk. Vi er opptatt av å skape inspirerende og bærekraftige løsninger med rom for vekst og utvikling til beste for kunden, sluttbrukeren og samfunnet som helhet.

Vi erkjenner at det er medarbeidernes kreativitet, innsikt og integritet som skaper de gode og inspirerende løsningene. Derfor ønsker vi individuelle forskjeller velkommen og legger til rette for et godt samarbeid mellom talentene. Våre medarbeidere utvises tillit og tildeles ansvar.


FirmaRambøll Norge
FylkeVest-Agder
StedKristiansand S
Søknadsfrist10.01.2014

Rambøll søker ny medarbeider til vårt kontor i Kristiansand for å styrke vårt miljø innenfor prosjekt- og eiendomsutvikling. Du vil inngå i vår avdeling Analyse og Arkitektur med 15 medarbeidere som jobber innen arkitektur, landskapsarkitektur, plan, samferdsel, analyse og økonomi.


Jobbeskrivelse

Rambøll tilbyr flerfaglig rådgivning innen alle typer bygg og anlegg og dekker alle fagområder innen prosjektutvikling, prosjektering og prosjektadministrasjon. Som arealplanlegger/eiendomsutvikler vil du arbeide med å utvikle prosjekter i sin tidligste fase. Våre kunder er både private og offentlige aktører. Vi arbeider i flerfaglige team for å skape løsninger som er realiserbare og med størst mulig verdi for våre oppdragsgivere.

Du vil arbeide med mulighetsanalyser, eiendoms- og konseptutvikling, prosjektledelse og plan- og utredningsoppgaver. Vi utarbeider konsepter, arealplaner og konsekvensutredninger på alle nivåer i mulighetsstudier, kommuneplaner og reguleringsplaner og leder og følger opp dette arbeidet på vegne av våre oppdragsgivere.

Du får varierte dager med mange spennende arbeidsoppgaver, stor grad av selvbestemmelse og innflytelse på din egen arbeidshverdag.


Din profil

Du har godt kontaktnett i eiendomsbransjen og kan vise til gode resultater fra prosjektutvikling. Din faglige bakgrunn er innenfor arealplanlegging eller eiendomsutvikling med kompetanse på masternivå. Dine interesser er urban utvikling, areal- og transportplanlegging, fast eiendom og eiendomsøkonomi.

Du er engasjert, faglig dyktig og tar ansvar. Du ønsker å jobbe sammen med Rambøll for en bedre og bærekraftig by- og samfunnsutvikling.


Vi tilbyr

Vi tilbyr et inkluderende arbeidsmiljø med gode muligheter for personlig og faglig utvikling gjennom varierte arbeidsoppgaver med kolleger i et stort nettverk innen Rambølls organisasjon.

Vi er lokalisert sentralt i Kristiansand i moderne lokaler. Vi har et uhøytidelig arbeidsmiljø med fokus på trivsel og fleksibilitet. Vi vektlegger engasjement og frihet under ansvar.

Rambølls viktigste ressurs er medarbeiderne. Vi legger derfor vekt på å utvikle den enkelte medarbeiders faglige og personlige kompetanse. Gjennom vårt kursopplegg ”Rambøll Academy” vil du ha mulighet for en målrettet utvikling av din karriere i den retningen du ønsker.


Kontaktperson

Avdelingsleder Guro Skår Myre +47 959 31 730


Søk stilling: https://rambollgroup.easycruit.com/vacancy/application/0e5f9cad824075c2c039922b177e6cf1/1098959/35746?iso=no

Vis flere stillinger: