Risskontroll med herdeteknologi – brukerkurs

StedTrondheim, Norge
ArrangørNorsk Betongforening
Fra07.01.2014
Til08.01.2014
TidspunktTirsdag kl 10.00 - onsdag kl 16.00

Dette er et kurs som går over tre dager, hvor dag 1 og 2 vil foregå under Kursdagene 2014, hvor det vil bli utlevert en individuell hjemmeoppgave, som skal gjennomgås på dag 3, som vil bli holdt ca 14 dager etter dag 1 og 2, og kursstedet vil være i Oslo, på Ingeniørenes Hus!

Massive betongkonstruksjoner er utsatt for opprissing pga fastholdt termisk og autogen deformasjon i herdefasen. Slik opprissing kan gi utfordringer mht. tetthet og bestandighet. Erfaringer fra blant annet Bjørvikaprosjektet har vist at det er mulig å tilpasse materialvalg og utførelse slik at denne typen opprissing helt kan elimineres. Kurset tar sikte på å gi en praktisk innføring i bruk av et analyseverktøy som er utviklet spesielt for denne typen problemstillinger, og som er tilpasset norske materialer og norsk praksis i forskningsprogrammet COIN.

Målgruppe:
Ansatte hos entreprenører, rådgivende ingeniører og byggherrer som har ansvar for planlegging og utførelse av massive betongkonstruksjoner der det stilles krav til rissfrie overflater, vanntetthet, og lang levetid.

NB! Betingelser:

Maksimalt antall deltagere: 20.

Bærbar PC medbringes av den enkelte. Administrator-rettigheter på PC'en er en forutsetning for vellykket programinstallasjon. Kurslisens for programvaren CrackTeSt COIN er inkludert i kursavgiften.

Dette kurset er et av mange på Kursdagene 2014. Kursdagene i Trondheim arrangeres første uke i januar hvert år, i samarbeid med NTNU. Vi venter mellom 1.500 og 2.000 deltakere. Velkommen til faglig påfyll og nettverksbygging på Kursdagene!

Program og påmelding