Betongoverflater

StedTrondheim, Norge
ArrangørNorsk Betongforening
Fra07.01.2014
Til08.01.2014
TidspunktTirsdag kl 10.00 - onsdag kl 15.30

De senere år er det bygget fantastiske bygg hvor betong er brukt på en fremragende måte, for å få fram spesielle arkitektoniske, estetiske uttrykk. Det siste års Betongtavle - Trollstigplatået- er et strålende eksempel på dette, hvor en har lykkes godt med å få fram ønskede horisontale og vertikale overflater. Boka Betongoverflater, som er gitt ut av «den norske betongbransje», er et meget viktig hjelpemiddel for å oppnå ønsket resultat.

Likevel ser vi at det er en stor etterspørsel etter kunnskap om dette området, og det pågår i dag mye viktig arbeid for å få fram bedre verktøy som kan beskrive overflater. Dette foregår bl.a i forskningsprosjektet COIN samt i byggutengrenser.no.

Kurset tar sikte på å legge opp til god dialog, hvor kursdeltakerne får presentert gode eksempler på overflater og beskrivelser, og en «state-of-the-art» innen dette viktige temaet. Samtidig ønskes gode innspill fra kursdeltakere, som vil være viktige bidrag i det pågående arbeid med å lage bedre verktøy for beskrivelse av overflater.

Målgruppe:
Kurset er rettet mot byggherrer, arkitekter, rådgivere, entreprenører og materialleverandører

Dette kurset er et av mange på Kursdagene 2014. Kursdagene i Trondheim arrangeres første uke i januar hvert år, i samarbeid med NTNU. Vi venter mellom 1.500 og 2.000 deltakere. Velkommen til faglig påfyll og nettverksbygging på Kursdagene!

Program og påmelding