Prosjektleder

GK Norge AS er en totalteknisk entreprenør og servicepartner, med privat eierskap. Selskapet tilbyr tekniske installasjoner og rådgivning som bidrar til betydelige energi- og miljøgevinster i kombinasjon med optimal komfort for byggets brukere. Løsningene er basert på ledende teknologi, inngående produktkjennskap og flere tiårs driftserfaring. Konsernet GK har ca. 1850 medarbeidere i Norge, Sverige og Danmark og en omsetning på 3 milliarder kroner.

FirmaGK Norge via Proffice Tromsø
FylkeTroms
StedTromsø
Søknadsfrist07.01.2014

Har du erfaring med prosjektarbeid og økonomistyring? Vil du jobbe som prosjektleder eller prosjektutvikler? Har du bakgrunn innen elektro, kulde, rør, ventilasjon eller andre relevante fagområder? Vil du jobbe med 22 andre spesialister innen fagene Entreprise, Service, Automasjon og Energi?


GK Norge, avd. Tromsø, har oppdrag i Troms og på Svalbard, og er ute etter deg som vil jobbe i et selskap som etterstreber å utnytte energi på en ny måte. Du verdsetter lokal forankring der kompetanse på prosjektledelse- og utøvelse skjer på samme sted, og der målet er å bli markedsleder innen sitt geografiske område.


Proffice AS har intervjuet Øystein Røsnes Larsen på GK Sortland.

Øystein har sin bakgrunn fra Skanska og har vært ansatt som Avdelingsleder og Prosjektleder for GK i 2 år.

I et marked hvor det er stor etterspørsel etter din kompetanse, hvorfor valgte du GK?

Jeg hadde mange tilbud fra ulike aktører, men valget falt til slutt på GK. GK framstod for meg som et nyskapende selskap som var ledende på inneklima. Det å jobbe i GK gjør at man føler man er med å bidra for et bedre miljø. Dette er et valg jeg i dag ikke angrer på.

Hvordan trives du i jobben i dag?

Hverdagen som prosjektleder kan til tider være hektisk, men det faktum at dagene er så varierte er motiverende for meg. Vi jobber med alt fra små prosjekter til store prosjekter som går over flere år. Som prosjektleder får jeg fulgt hele prosessen fra tilbudsskriving til prosjektet står ferdig.

GK er et stort og trygt konsern som satser på sine ansatte med blant annet kursing gjennom GK-skolen. I tillegg har vi et svært godt arbeidsmiljø og sosiale samlinger hvor du blir kjent med ansatte i hele Norge. Vi var nylig på en fantastisk tur til København.


Noen bygg er viktigere enn andre

Les om miljøhuset GK på www.miljohuset-gk.no


Ta kontakt med Kristin Lindberg i Proffice Rekruttering på telefon 41 47 04 64 for en uforpliktende samtale, eller send din søknad til kristin.lindberg@proffice.no.

For utfyllende stillingsutlysning se: http://delta.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=139&ProjectId=150815&departmentId=3656&MediaId=5

Vis flere stillinger: