Prosjektledere

Veidekke er et av Skandinavias største entreprenørselskap med 6.300 ansatte og en omsetning på 20 milliarder kroner (2012). Virksomheten omfatter bygge- og anleggsoppdrag, boligutvikling, asfaltvirksomhet, pukk og grus og veivedlikehold. Våre verdier er profesjonell, redelig, entusiastisk og grensesprengende. Våre mål for helse, miljø og sikkerhet, HMS, er likestilt med de økonomiske målene. Veidekke kjennetegnes ved en desentralisert organisasjonsmodell med en sterk bedriftskultur og stor grad av medarbeiderinvolvering. Over halvparten av de ansatte er medeiere og har til sammen rundt 20 % av aksjene i Veidekke. Selskapet er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 aldri gått med underskudd.

Distrikt Nord er organisert under Veidekke Entreprenør AS, Region Anlegg. Virksomheten har sitt grafiske virkeområde i hele Nordland, Troms og Finnmark, samt Svalbard. Vi har avdelingskontorer i Bodø, Harstad og Hammerfest. Hammerfest Entreprenør AS, er også en del av distriktet. Virksomheten har prosjekter innenfor både bygg og anlegg, samt vedlikehold. Veidekke har lange tradisjoner for bygg-/anleggs- og industrivirksomhet i Nord Norge og har en omsetning på 700 MNOK med ca 200 ansatte.

Vi søker prosjektledere som vil ha sitt utgangspunkt i Bodø eller Hammerfest.

Arbeidsområde: Nord-Norge

FirmaVeidekke Entreprenør AS Region Anlegg Distrikt Nord
FylkeFlere fylker
StedBodø eller Hammerfest
Søknadsfrist31.01.2014

Du vil inngå i prosjektets ledelse - fra prosjektets unnfangelse til fødsel. Du må vise klar forståelse for egen lederrolle og kunne identifisere deg med Veidekkes visjon, mål og verdigunnlag - profesjonell, redelig, entusiastisk og grensesprengende.

Som prosjektleder har du en sentral rolle, og din jobb er avgjørende for at prosjektet skal bli vellykket - sammen med dine medarbeidere.


Arbeidsoppgaver

  • du vil ha det overordnede ansvar for gjennomføring av prosjekter
  • du vil være sentral i markeds- og anbudsarbeide
  • du skal representere Veidekke overfor kunder, myndigheter og leverandører
  • du vil være ansvarlig for å iverksette tiltak for å utvikle både bedriften, deg selv og dine medarbeidere i henhold til Veidekke sine krav og verdier
  • personalansvar

Du vil få det totale ansvaret for større prosjekter. I dette inngår blant annet planlegging, disponering av ressurser, framdrift og styring. Du vil ha ansvaret for økonomioppfølging og kontroll, kvalitet og tekniske løsninger, HMS, samt det totale personalansvaret på prosjektet.


Kvalifikasjoner

  • ingeniør eller siv.ingeniør og helst noen år erfaring med å lede byggeprosjekter
  • god økonomisk forståelse
  • vise klar forståelse for egen lederrolle
  • kremmer


Personlige egenskaper

Du må ha et ønske om å utvikle deg selv og teamet, og videre å evne å motivere, se muligheter, være resultatbevisst og kreativ. Vi ser for oss at du er en leder med stort pågangsmot, er beslutningsdyktig, evner å få det beste ut av dine medarbeidere og er en god lagspiller.


Vi tilbyr

  • frihet under ansvar i en desentral og involverende organisasjon
  • individuelle målrettede utviklingsplaner
  • konkurransedyktige betingelser, herunder gode pensjons- og forsikringsordninger
  • medeierskap for de ansatte
  • en selvstendig og ansvarsfull jobb blant gode og dyktige kollegaer
  • både lokal og regional virksomhet


Høres dette spennende ut? Ta kontakt med Marylen (934 03 967), Rolf Johnny (995 37 313)eller Egil (930 66 714) for en uforpliktende prat. Vi gleder oss til å høre mer om deg, og til å fortelle deg om vår arbeidsplass.


Søk stilling: https://emea3.recruitmentplatform.com/appproc/index.cfm?event=createSessionAfterSessionClear&ID=PZMFK026203F3VBQBV7LO689U&jobboard=0&nPTID=899&bSessionClear=true