PROSJEKTSJEF

SpennArmering AS har mer enn 20 år i markedet og har opparbeidet unik erfaring og et solid renommé. Vi er i dag en mye brukt samarbeidspartner for både private og større utbyggere. Med våre 35 ansatte har vi både kompetanse og ressurser til å påta oss store og komplekse oppdrag. Mange av våre underentrepriser er knyttet mot større enheter som boligblokker, offentlige bygg, samt kontor og industribygg. Vi påtar oss også grunnmursoppdrag for enebolig og driftsbygninger, som også favner utgraving og andre typer grunnarbeider.

FirmaSpennArmering AS
FylkeNord-Trøndelag
StedStjørdal
Søknadsfrist12.01.2014

Vi har tatt en ledende posisjon i markedet og søker etter Prosjektsjef

SpennArmering er i sterk vekst og har store ambisjoner for fremtiden. Vi har mange spennende oppgaver foran oss både innen nærings- og boligbygg. For å sikre denne veksten og utvikle selskapet videre trenger vi en proaktiv og selvstendig prosjektsjef.

Som prosjektsjef inngår du i ledelsen for selskapet og får en nøkkelrolle i verdiskapingen. Dette gjelder fra idè, kontrakt og planlegging til styring av prosjektene. Du vil styre og lede prosjekt- og anleggsledere samt andre interne og eksterne ressurser, og følge opp slik at prosjektene gjennomføres med riktig kvalitet til riktig tid. I SpennArmering er det korte beslutningsveier og du vil ha stor påvirkningskraft. Stillingen rapporterer til daglig leder.


Arbeidsoppgaver

  • Som prosjektsjef vil lede bygningsmessige entrepriser og/eller totalentrepriser på våre prosjekter.
  • Du vil lede et erfarent team med prosjekt- og anleggsledere som igjen har forskalingssnekkere, prefab-montører, jernbindere og hjelpearbeidere på byggeplass.
  • Prosjektutvikling og markedsarbeid
  • Totalansvar for gjennomføring av ulike byggeprosjekt
  • Ansvarlig for HMS, kvalitet og drift
  • Kontraktinngåelse leverandør og underentreprenører
  • Budsjett- og resultatansvar for prosjektet


Ønskede kvalifikasjoner

  • Vi søker en siv.ing/ ingeniør som har jobbet lenge nok i byggebransjen til å styre og lede prosjekter på "strak arm", men ikke lenge nok til å ha blitt låst inn i tradisjonelle tankemønstre og arbeidsmetoder.
  • Du er faglig sterk og har erfaring både innenfor prosjektering, byggeledelse og prosjektledelse. Du er dyktig på å få med deg folk og skape entusiastiske team


Personlige egenskaper

For å lykkes i SpennArmering så kreves det at du er ambisiøs og har et sterkt ønske om å sette store fotavtrykk i bransjen. Du er mest sannsynlig et sted mellom 30-45 år og har gode referanser. Du er en utpreget ledertype, og sitter ikke og venter på ordre. Du er selvgående og har evnen til å se hva som må gjøres i hvilken rekkefølge - og du gjør det! Videre så er høy integritet svært viktig, og dette reflekteres i alt vi gjør - hver dag. Du har også både evnen og viljen til å lære, og du deler også av din kunnskap. Du er ikke redd for å bli skitten på hendene, og står på når det trengs.


Vi tilbyr

  • Vi tilbyr riktig kandidat en svært spennende og fleksibel stilling med utviklingsmuligheter og mulighet til å sette store fotavtrykk i bransjen
  • Jobb i et solid firma i sterk vekst
  • Konkurransedyktige betingelser med bonusordning
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger


For mer informasjon om stillingen, ta kontakt med daglig leder Tor Birger Dahling, tlf. 952 30 657 eller Avantas v/ senior bedriftsrådgiver Torstein Sneisen, tlf. 918 88 186, mail torstein.sneisen@avantas.no / Carl Petter Brun, tlf 900 76 001, mail carl.petter.brun@avantas.no

Avantas garanterer konfidensiell behandling, om ønskelig også ovenfor Spennarmering i første fase av prosessen.

Søknad med cv registreres på www.avantas.no/stillinger innen 12. januar 2014


Vis flere stillinger: