Administrerende direktør i Undervisningsbygg, Rigmor Hansen og Per-Inge Heen, Distriktsleder Veidekke Entreprenør Follo/Indre Østfold, under signeringen. Foto: Undervisningsbygg

Veidekke bygger energipassiv hall

Undervisningsbygg og Veidekke har signert en totalentreprise for bygging av flerbrukshall i passivhusstandard på Ekeberg i Oslo.

Onsdag 11. desember signerte Undervisningsbygg og Veidekke en totalentreprise for byggingen av en ny flerbrukshall i passivhusstandard på Ekeberg. Hallen skal sikre et godt gymtilbud i umiddelbar nærhet for elevene ved Ekeberg skole, før lokalidretten tar over på kveldstid. Prosjektet ferdigstilles til skolestart 2015.

Det skriver Undervisningsbygg i en pressemelding torsdag.

- Vi har fra tidligere gode erfaringer med Veidekke, som også er totalentreprenør for byggingen av nye Bjørnsletta skole. Vi har stor tro på at dette blir et bra prosjekt som resulterer i en flerbrukshall som vil bli tatt godt i mot både av skolen og nærmiljøet på Ekeberg, uttaler administrerende direktør i Undervisningsbygg, Rigmor Hansen, i pressemeldingen.

Steen Blach Sørensen, prosjektleder i Undervisningsbygg, sier han også er fornøyd med at kontrakten nå er signert.

- Hallen får en spilleflate på 23 ganger 44 meter, som gir plass til en fullskala håndballbane. Det vil også være nedsenkbare vegger slik at hallen kan deles opp i tre deler. Bygget reises etter passivhus-standard, og har et totalareal på omtrent 1.900 kvadratmeter, opplyser han.