KS/HMS LEDER

Veidekke er et av Skandinavias største entreprenørselskap med 6.300 ansatte og en omsetning på 20 milliarder kroner (2012). Virksomheten omfatter bygge- og anleggsoppdrag, boligutvikling, asfaltvirksomhet, pukk og grus og veivedlikehold. Våre verdier er profesjonell, redelig, entusiastisk og grensesprengende. Våre mål for helse, miljø og sikkerhet, HMS, er likestilt med de økonomiske målene. Veidekke kjennetegnes ved en desentralisert organisasjonsmodell med en sterk bedriftskultur og stor grad av medarbeiderinvolvering. Over halvparten av de ansatte er medeiere og har til sammen rundt 20 % av aksjene i Veidekke. Selskapet er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 aldri gått med underskudd.

Distrikt Nord er organisert under Veidekke Entreprenør AS, Region Anlegg. Virksomheten har sitt geografiske virkeområde i hele Nordland, Troms og Finnmark, samt Svalbard. Vi har avdelingskontorer i Bodø, Harstad og Hammerfest.

Hammerfest Entreprenør AS, er også en del av distriktet. Virksomheten har prosjekter innenfor både bygg og anlegg, samt vedlikehold. Veidekke har lange tradisjoner for bygg-/anleggs- og industrivirksomhet i Nord Norge og har en omsetning på 700 MNOK med ca 200 ansatte.

FirmaVeidekke Entreprenør, Distrikt Nord
FylkeNordland
StedBodø
Søknadsfrist01.02.2014

Arbeidsområde: Nord-Norge

Kontorsted: Bodø


Om stillingen

  • Veidekke Entreprenør, Distrikt Nord, har stor og økende aktivitet og søker etter en erfaren KS/HMS – leder som tenker offensivt og trives med store utfordringer.
  • Vi ønsker deg som fortrinnsvis har høyere utdannelse og solid erfaring fra prosjektrettet virksomhet. Aller helst innen bygg og anlegg. Du må primært kunne bidra med operativ støtte i våre prosjekter, men også ha analytisk og strategisk legning. Stillingen er en sentral lederrolle med utfordringer i et stort konsern.
  • Som KS/HMS-leder er du distriktets veileder i alle KS/HMS-spørsmål. Du skal bidra til at distriktet når sine HMS-mål. Du må kunne tenke langsiktig og helhetlig. Du er en viktig praktisk støttespiller i etableringen av gode rutiner/systemer på våre nye prosjekter og følge opp disse.


Arbeidsoppgaver

Som KS/HMS-leder er du distriktets veileder i alle KS/HMS-spørsmål. Du skal bidra til at distriktet når sine HMS-mål. Du må kunne tenke langsiktig og helhetlig. Du er en viktig praktisk støttespiller i etableringen av gode rutiner/systemer på våre nye prosjekter og følge opp disse.


Kvalifikasjoner

Vi ser helst at du har ingeniørbakgrunn med spesialisering innenfor HMS: Relevant praksis kan kompensere for dette. Du bør ha flere års erfaring fra bygge-anleggsvirksomhet. Vi forventer at du er godt kjent med Arbeidsmiljøloven og øvrig HMS-lovgivning.


Personlige egenskaper

Dette er en jobb for deg

  • - som kan jobbe selvstendig og trives i tverrfaglige team
  • - har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner
  • - er løsningsorientert, systematisk og nøyaktig
  • - du må ha en god rolleforståelse i brytningen mellom "linje og stab"
  • - du må kunne jobbe effektivt i komplekse organisasjoner.


Vi tilbyr

  • - frihet under ansvar i en desentral og involverende organisasjon
  • - individuelle målrettede utviklingsplaner
  • - konkurransedyktige betingelser, herunder gode pensjons- og forsikringsordninger
  • - medeierskap for de ansatte
  • - en selvstendig og ansvarsfull jobb blant gode og dyktige kollegaer
  • - både lokal og regional virksomhet


Høres dette spennende ut? Ta da kontakt med Marylen (93403967) marylen.sundfaer@veidekke.no eller Ronny (97983084) til en uforpliktende prat. Vi gleder oss til å høre mer om deg, og å fortelle deg om vår arbeidsplass.

Apply using this online link


Vis flere stillinger: