Salgskonsulent

Vikings sitt mål er å beskytte mennesker og bygninger fra brannfare. Vi er global leder av brannvernsutstyr og livreddende utstyr, med mer enn 6000 ansatte verden over. Vi tilbyr et stort spekter av produkter for stasjonære brannslokkeanlegg til våre kunder, i tillegg til god kundeservice, distribusjon og teknisk støtte.

FirmaViking Corporated via Mercuri Urval
FylkeHele landet
Søknadsfrist05.01.2014

Teknisk salg i internasjonalt selskap


Vi søker nåensalgskonsulent til det norske markedet. Du vil få det nasjonale salgsansvaret, og vil være ansvarlig for å videreutvikle markedet innen stasjonære brannslokkeanlegg. I tillegg vil du få hovedansvaret for å utvikle prisstrukturen for det norske markedet.

Du rapporterertil den Nordiske salgsdirektøren, og får tett oppfølging fra det nordiske servicesenteret og europeiske hovedkontoret i veien mot å nå nye mål i Norge. For å lykkes er du målrettet og løsningsorientert som person, og trigges av å nå resultat.


Vi søker deg som har minimum fire års erfaring fra teknisk salg av brannvernsutstyr/VVS markedet. Du kan vise til gode resultater, og utmerket forretningsforståelse. Forhandlinger ligger naturlig for deg, og du motiveres av utfordringer. Du er trygg på å holde presentasjoner, og opplever at du får gjennomslag hos kunder og samarbeidspartnere.


Vi ser positivt på at du tar egne initiativ, og jobber selvstendig og strukturert mot dine mål . Du er flink til å motivere deg selv, og din entusiasme smitter over på dine omgivelser. Du ser nye forretningsmuligheter der andre ikke gjør det, og ønsker å lykkes i et marked i utvikling.


Du vil jobbe ut fra hjemmekontor, så kandidater fra hele landet oppfordres til å søke. Vi kan tilby en selvstendig stilling i et internasjonalt selskap. Stillingen vil kreve mye reisevirksomhet.


Hvis du har spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med Mercuri Urval Ida Beinnes Hoff, tlf. 975 59 032 eller Marlene Killingrød Lundquist, tlf. 975 59 061. Du kan vise interesse for stillingen ved å laste opp din CV og søknad snarest og senest innen 5. januar 2014. Alle henvendelser til Mercuri Urval behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.


http://www.mercuriurval.com/no/Countries/Norge/Din-karriere/En-stillingsannonse/?ad=26192

Vis flere stillinger: