Ingeniør søkes til Sømna kommune

Sømna kommune er en av fem kommuner på Sør-Helgeland og ligger helt sør på den flotte Helgelandskysten. For dem som er glad i storslott natur er det får steder som kan måle seg med dette. Her kan du gå fjellturer etter merkede løyper, fiske i fjellvann eller bruke en av landets vakreste skjærgårder til rekreasjon, fisking m.m. Kommunen har et aktivt idrettsmiljø både når det gjelder sommer og vinteraktiviteter.

FirmaSømna Kommune via Jobb Portalen
FylkeNordland
StedSømna Kommune
Søknadsfrist03.01.2014

Er du lei av store virksomheter med omfattende prosedyrer, lange analytiske prosesser, mangel på engasjement og personlig utvikling? Klarer du deg uten storbyfordeler som rushtrafikk, bilkø, høye boligpriser og lange handlegater? Da er du velkommen til Sømna!

Ingeniør

Sømna Kommune, teknisk avdeling søker etter avdelingsingeniør i 100 % stilling for snarlig tiltredelse. Stilling er en del av kommunens teknisk avdeling, og tilpasses kommunens behov og organisering til enhver tid. Stillingen er underlagt kommunalsjef teknisk.


Vil du vil være med å sette preg på samfunnsutvikling i Sømna?

Vi kan gi deg en spennende utfordringer innen arealplanlegging, plan- og byggesaksbehandling, matrikkelføring, veiledning av publikum og andre kommunaltekniske oppgaver.


Vi søker deg som:

  • Har ingeniørutdannelse med relevant fagkrets. Søkere med annen relevant utdanning og eller praksis kan også bli vurdert.
  • Som er fleksibel, systematisk, positiv, samarbeidsvillig og løsningsorientert.
  • Elsker utfordringer.
  • Vil gjøre det som er nødvendig, ikke bare det som er bekvemt.
  • Er strategisk, kan og vil drive prosjekt er fra begynnelse til slutt.
  • Som ingeniør i Sømna er det en forutsetning at du har viljen til og et ønske om å utvikle både deg selv og våre tjenester til kommunens innbyggere. Vi åpnet i september i år miljøgata i Vik, som ble gjennomført i samarbeid med fylkeskommunen for å løfte sentrum, gjøre det mer tilgjengelig og synlig. Et godt sentrum skaper bolyst og stolthet i Sømna, og vi vil mer!
  • Tror du at du skulle kunne bli gladere, finne ro med naturen rett utenfor stuedøra og vokse med store oppgaver og utfordringer? Da skal du søke jobb hos oss!


Vi kan tilby:

  • Et godt arbeidsmiljø både faglig og sosialt
  • Lønn etter avtale
  • God pensjonsordning
  • Dekning av flytteutgifter etter kommunens satser.
  • Behjelpelig med å skaffe bolig


For nærmere informasjon kontakt:

Kontaktperson:

kommunalsjef teknisk Nils-Ivar Sund, tlf: +47 75 01 50 31, mobil: +47 95 83 65 62


søk her


Teknisk sektor har et godt samhold og arbeidsmiljø selv om hverdagen kan være hektisk.

Mange arbeidsområder gir en variert hverdag med muligheter for personlig utvikling.Som saksbehandler får man muligheter til å følge prosjekter fra start til mål og se at drømmer blir realisert.

Siden kommunens administrasjon er så liten, blir man godt kjent og fort integrert. Vi ønsker deg velkommen til oss og lover at du skal bli tatt godt imot.

Tor Ottesen Ingeniør