Siste overlevering fra Backe Bygg i Stavanger er et nytt kombinasjonsbygg til Maersk. Foto: Backe Bygg

Backe Bygg feirer fem år uten feil

Backe Bygg markerer fem år, femdobling av mannskapet og én milliard kroner i samlet prosjektverdi i Norges oljehovedstad.

– Da Backe Bygg etablerte seg i Stavanger for 5 år siden, var det blant annet tuftet på en visjon om at vi skulle overlevere feilfrie bygg til kundene våre, skriver Backe i en pressemelding onsdag.

– Fasit etter 5 år er at vi har vokst fra 5 medarbeidere i 2008 til 25 medarbeidere i jubileumsåret, samtidig som vi har klart å nå visjonen om å overlevere feilfrie bygg til kundene våre, fortsetter meldingen.

I løpet av fem år i Stavanger har Backe Bygg overlevert 15 prosjekter med en samlet prosjektverdi på omtrent én milliard kroner. Samtlige av disse skal, ifølge Backe Bygg, ha vært overlevert uten feil og mangler ved overtagelsen.

Siste overlevering fra Backe Bygg i Stavanger er et nytt kombinasjonsbygg til Maersk, hvor Base Property og Håkull Eiendom as er utbyggere. Prosjektet er overlevert uten feil.

– Samtidig overleverte vi 30 leiligheter på Varhaug - uten en eneste anmerkning på overtagelsesprotokollen, skriver bedriften.