SHA-rådgiver

Undervisningsbygg Oslo KF ble etablert 1. januar 2002 for å eie, utvikle, bygge, drifte og vedlikeholde skolebyggene i Oslo. Foretaket er Oslos største eiendomsforvalter med ca 1,3 millioner kvadratmeter fordelt på 177 skoler og 750 bygninger. Undervisningsbygg har i dag ca 150 medarbeidere og er fortsatt i vekst. Vi holder til i moderne lokaler på Helsfyr.

Arbeidsplassene i Undervisningsbygg skal preges av mangfold, og våre ansatte skal gjenspeile byens befolkning. Vi ønsker representasjon av kvinner og menn i alle stillinger. Personer med minoritetsbakgrunn oppfordres til å søke. Arbeidsforholdene vil om nødvendig bli lagt til rette for personer med nedsatt funksjonsevne

Les mer om Undervisningsbygg her www.undervisningsbygg.oslo.kommune.no

FirmaUndervisningsbygg Oslo KF
FylkeOslo
Søknadsfrist07.01.2014

Vi står ovenfor tidenes største satsing på bygging og rehabilitering av skolebygg der prosjekter for nærmere 4 milliarder kroner skal gjennomføres i 2014.

I Undervisningsbygg prioriterer vi sikkerhet høyt og ønsker derfor å forsterke SHA funksjonen vår.

Du skal være en av prosjektavdelings ressurspersoner og fremste rådgivere innen SHA. Du er opptatt av Sikkerhet, Helse og arbeidsmiljø innen byggesektoren, og har stor endringskompetanse og gjennomføringskraft.

Sammen med andre kollegaer i prosjektavdelingen innen kvalitet, miljø og SHA vil du bidra til å forbedre rapporteringssystemer og følge opp prosjekter, samtidig som du aktivt bygger relasjoner som ivaretar erfaringsdeling på tvers av prosjekter og avdelinger. Vi er et sterkt fagmiljø, med mange spennende og utfordrende oppgaver. Vil du være med?


Arbeidsoppgaver
  • Foreta befaringer og kontroller på byggeplass, spesielt med tanke på SHA
  • Fremme erfaringsoverføring mellom prosjekter
  • Vedlikeholde et godt rapporteringssystem.
  • Videreutvikle kontrakts grunnlag for prosjekter
  • Oppdatering av avdelingens rutiner for prosjektgjennomføring iht. SHA
  • Opplæringstiltak og kurs innenfor SHA


Kvalifikasjoner

Det legges vekt på personlige egenskaper. Du tar initiativ og gjennomfører. Kommuniserer er noe du gjør klart og tydelig, både skriftlig og muntlig. At du er strukturert er en forutsetning. Du er utdannet sivilingeniør, ingeniør eller tilsvarende med bred praktisk erfaring fra byggeplass. Lang relevant erfaring og personlige egenskaper kan kompensere for manglende formell utdanning.


Vi tilbyr

I Undervisningsbygg vil du utvikle deg faglig og få mye ansvar og innflytelse. Du vil bli en del av et sosialt, hyggelig og kompetent arbeidsmiljø som sammen skal sørge for at den rekordstore byggeaktivitet på skoleområdet i Oslo gjennomføres på en så god måte som mulig. Vi kan tilby utfordrende arbeidsoppgaver og konkurransedyktige betingelser, med blant annet fleksibel arbeidstid, 37,5 time pr. uke, og gode pensjons- og personalforsikringer. Lønn etter avtale.


Søknader håndteres av Compass på vegne av Undervisningsbygg. 

Kontaktinfo:

Johnny Aastad

Compass Human Resources AS

909 80 198


Søk stilling via link på denne siden: http://yes.jucan.no/jucan/JobSearch.aspx?CompanyLock=2180&CompanyLockSubID=1523947580

Vis flere stillinger: