Salgssjef handel

Optimera er Norges største aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør med 95 utsalgssteder, 2000 ansatte og nærmere 7 milliarder i omsetning. Virksomheten innbefatter Optimera Proff, Optimera Handel, Optimera Byggsystemer og kjedene Montér, Trend og BYGGI. Trend er et fullverdig kjedekonsept skreddersydd for butikker innen, maling og jernvare. BYGGI er en rendyrket byggevarekjede. Optimera er en del av det internasjonale konsernet Saint-Gobain som har 190 000 medarbeidere i 64 land og er Europas største distributør av byggevarer

FirmaOptimera Handel
FylkeOslo
Søknadsfrist20.12.2013

Vi søker en erfaren Salgssjef som skal lede og videreutvikle salgsarbeidet for Industri og Engros (Byggi og Trend) i henhold til oppsatte mål og strategier. Du skal sammen med din organisasjon levere de forventede resultater og styrke vår posisjon i markedet. Vår nye leder evner å utvikle kompetansen til sine medarbeidere og deltar aktivt i salgsarbeidet ute i felten. Det forventes at du leder og støtter i viktige salgs-, kunde- og forhandlingsprosesser, samt er en sterk bidragsyter i ledergruppen.

Stillingen er plassert sentralt med kontorplass i Oslo og rapporterer til Direktør for Optimera Handel.

Arbeidsoppgaver:

Salgssjefen vil ha totalansvar for Salg, herunder strategi, budsjett, prognose, avtaler med samarbeidspartnere, personalansvar for en avdeling med 12 personer. Dette er en sentral rolle i avdelingens ledergruppe.

Kvalifikasjoner og egenskaper:

Du har minimum 5 års erfaring fra salgsoppfølgingsarbeid

Du har dokumenterte gode resultater fra salg

Erfaring fra kontraktsarbeider

God skriftlig- og muntlig formuleringsevne

Du har god evne til å kommunisere på alle nivåer i ulike organisasjoner

Du er utadvendt, arbeidsom og en inspirerende og motiverende leder

Du er en god miljøskaper og relasjonsbygger

Personlige egenskaper:

Vi leter etter en målfokusert person med minimum 5 års perspektiv. Du bør være trygg på deg selv og ha et godt selvbilde. Du bør være åpen, involverende og initiativrik samt empatisk og lyttende. Evnen til relasjonsbygging, høyt aktivitetsnivå og stor grad av tydelighet verdsettes. Viktige egenskaper er også evnen til å skape entusiasme og drive fram et vinnerlag.

Vi tilbyr:

En spennende jobb i et av Europas største og mest ekspansive byggevareselskaper

Store utfordringer i et marked med sterk konkurranse

Faglige utfordringer og gode karrieremuligheter i et internasjonalt selskap

Konkurransedyktige betingelser inkl bransjens beste pensjons- og forsikringsordninger

Et høyt faglig og sosialt arbeidsmiljø

Høres dette interessant ut sender du en kortfattet søknad med CV til konsulent i m-group, Trond Ivar Hammer, e-post: tih@mgroup.no

Søknadsfrist: 20.12.2013

Tiltredelse: Snarest

Merk din søknad med 'Salgssjef Handel'. Vil du vite mer om stillingen kan du kontakte Trond Ivar Hammer på mobil 93 00 94 36.

Vis flere stillinger: