Arve Regland er ny finansdirektør i Entra Eiendom.

Foto: Knut Neerland

Ny finansdirektør i Entra

Arve Regland (41) er ansatt som ny finansdirektør (CFO) i Entra. Regland vil rapportere til administrerende direktør Klaus-Anders Nysteen og inngå i selskapets konsernledelse.

- Arve Regland har jobbet med næringseiendom, investering, finansiering, transaksjoner og rådgivning siden 2004. Han har solid eiendomserfaring og inngående kompetanse om markedet. Vi er svært fornøyde med at Regland har takket ja til denne viktige stillingen i Entra, sier administrerende direktør Klaus-Anders Nysteen i en pressemelding.

Arve Regland kommer fra stillingen som partner i ABG Sundal Collier. Han har bred erfaring fra eiendomsbransjen og har tidligere arbeidet med både rådgivning, investering, transaksjoner, finansiering og forvaltning.

Regland har også jobbet som revisor og transaksjonsrådgiver hos Arthur Andersen og Ernst & Young, og som utstederansvarlig i aksjeavdelingen ved Oslo Børs. Han er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI og statsautorisert revisor fra Norges Handelshøyskole.

- Entra er et ledende eiendomsselskap med meget kompetente medarbeidere. Jeg synes det er spesielt interessant å jobbe i et selskap som er representert i hele verdikjeden, og med en solid eiendomsportefølje. Jeg ser frem til å begynne i Entra i den spennende fasen selskapet er inne i, og å bidra til å videreutvikle selskapet, sier Arve Regland i meldingen fra Entra.