Baard Schumann t.v.) og Pål Egil Rønn.

AF og Selvaag Bolig med boligsamarbeid i Ski

AF Gruppen har inngått en samarbeidsavtale med Selvaag Bolig om utvikling av et boligprosjekt i Kirkeveien i Ski kommune.

Prosjektet omfatter utvikling og salg av boliger på eiendommer i Kirkeveien, «Kvartal 6» i Ski sentrum. Samlet areal er ca. åtte dekar og eiendommen er inngår i den pågående områdereguleringen for Ski sentrum. Det forventes en utbygging på 120 - 160 nye boliger.

AF Gruppen og Selvaag Bolig vil hver ha 50 prosent eierskap i prosjektet/ byggherreselskapet.

- Dette er første gang Selvaag Bolig og AF samarbeider om et boligutviklingsprosjekt. Vi ser frem til å starte samarbeide om å utvikle attraktive boligkonsepter på Ski, sier Pål Egil Rønn, konsernsjef i AF Gruppen.

Det vil bli vurdert å benytte Selvaag Boligs Plusskonsept. Plussboliger er med serviceareal og bemannet resepsjon alternativet for boligkjøpere som vil ha høy standard og en enklere hverdag.

- Plussboliger er livsstilsboliger for mennesker i alle aldre og livssituasjoner. Dette er et konsept vi mener at det vil være etterspørsel etter sentralt i Ski, sier Baard Schumann, adm. direktør i Selvaag Bolig.