Pon Rental inngår storavtale

Pon Rental Norway har inngått avtaler med Gjerstad Products og Indexator Rototilt Systems, verdt 23 millioner kroner.

De neste to årene planlegger Pon Rental Norway å rulle inn minimum 152 Cat-maskiner i sin maskinpark. Avtalen, som nettopp har kommet i havn, vil sørge for at samtlige av disse maskinene utstyres med HK-fester, skuffer og rototilter fra Gjerstad og Indexator.

Størrelsen på kontrakten er den aller største enkeltstående avtalen Gjerstad og Indexator har gjennomført.

- Vi investerer for fremtiden og knytter til oss samarbeidspartnere med samme fokus på kvalitet og service som vi selv har, sier en fornøyd Jone Ølberg, Rental Manager Norway.

Han forteller videre at Gjerstad og Indexator har vært pålitelige leverandører for Pon Rental Norway helt siden de startet opp med utleie i Norge.

- I tillegg er det ofte disse tilleggsproduktene våre kunder etterspør når de leier gravemaskiner fra oss. Derfor er det helt naturlig å inngå avtale med disse selskapene, sier Ølberg.

Det kan også nevnes at Pon Rental Norway nylig har bestilt 99 gravemaskiner fra Caterpillar med leveranse i 2014. Disse skal erstatte utfasede maskiner, i tillegg til å forsterke den eksisterende maskin­parken.

- En fyldig maskinpark er nøkkelen til å lykkes med utleie. Har vi ikke

maskinen kunden etterspør, er det ikke sikkert at de kommer til oss neste gang. Pon Rental Norway er størst i landet på utleie av anleggsmaskiner, noe som krever at vi investerer og har høyt omløp på maskinene våre, avslutter Jone Ølberg.