Grunnerverver - Mosjøen

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 6000 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens Vegvesen region nord
FylkeNordland
StedMosjøen
Søknadsfrist14.01.2014

Utbyggingsaktiviteten på vegnettet øker sterkt i Nord-Norge. Statens vegvesen Region nord trenger derfor å styrke bemanninga med flere dyktige medarbeidere.

Det er ledig stilling som grunnerverver ved Ressursavdelingens eiendomsseksjon. Arbeidsområdet vil primært være Helgeland. Kontorsted vil i utgangspunktet være Mosjøen, men det kan under spesielle forutsetninger være aktuelt å vurdere andre kontorsteder.

Seksjonen har ansvar for erverv av grunn og rettigheter for bygging og drift av riks- og fylkesveger. Videre har seksjonen ansvar for oppmåling og forvaltning av de arealer som eies av etaten. Eiendomsseksjonen har 24 ansatte fordelt på kontorer i Bodø, Tromsø, Mosjøen og Vadsø, og har et stort og kompetent eiendomsfaglig miljø. Det er utstrakt samarbeid både internt i etaten, og med kommunale og fylkeskommunale instanser.


Arbeidsoppgaver:

Grunnerverv, herunder minnelige forhandlinger og forberedelse og bistand ved gjennomføring av skjønn.

Generell eiendomsforvaltning.

Deltakelse i prosjektgrupper for utbyggingsoppgaver.

Stillingen byr på selvstendige og utfordrende oppgaver, og innebærer tverrfaglig samarbeid innad i etaten og utad mot andre offentlige organ. Grunnerververen er bidragsyter i hele prosessen fra oppstart planarbeid til ferdigstillelse anlegg. Det meste av erverv forventes løst i minnelighet, og evne til god kontakt med private grunneiere er av stor viktighet.

Det må påregnes en del reisevirksomhet innen regionen.


Kvalifikasjonskrav mv:

Det kreves universitetsutdanning på masternivå. Primært ønsker vi oss master i jordskiftefag/eiendomsfag, men også juridiske fag, relevante landbruksfag eller relevante økonomiske fag er aktuelle. Annen relevant utdannelse og lang, relevant praksis og gode personlige forutsetninger kan kompensere for utdannelseskravet.

Søkere må ha førerkort i klasse B.


Egenskaper som vil bli vektlagt:

Utadvendt og omgjengelig samt evne til å ta initiativ

God skriftlig og muntlig framstillingsevne på norsk

Gode evner til samarbeid og til å arbeide målrettet, systematisk, ryddig og selvstendig innenfor regelverk og andre rammer


Statens vegvesen tilbyr:

En hektisk og spennende arbeidsdag

Interessante og utfordrende arbeidsoppgaver i et bredt fagmiljø

Gode muligheter for faglig utvikling

Påvirkningsmuligheter hos en viktig samfunnsaktør

Fleksibel arbeidstid og gode velferdsordninger

Medlemskap i Statens pensjonskasse

Gunstig pensjonsordning (fra lønnen trekkes 2 prosent pensjonsinnskudd).

Lønn i henhold til etatens lønnspolitikk

Ved tjenestereiser utbetales godtgjørelse etter statens regulativ.


Flere opplysninger om stillingen kan fås hos seksjonsleder Kåre Belsheim, tlf 75552833 eller 90595068, eller e-post kaare.belsheim@vegvesen.no.


Den statlige arbeidsstyrken skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Det er derfor et personalpolitisk mål å oppnå en balansert alders- og kjønnssammensetning og rekruttere personer med innvandrerbakgrunn. Nyutdannede, personer med innvandrerbakgrunn og kvinner oppfordres til å søke stillingen.

Vi benytter et internettbasert søknadssystem og ber derfor kandidater om å registrere søknad med CV elektronisk via (Søk denne stilling) på denne siden: http://www.jobbnorge.no/ledige-stillinger/stilling/98642/grunnerverver-mosj%C3%B8en

Det gjøres oppmerksom på at opplysninger om en søker kan bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli ført opp på søkerlisten. Dersom anmodningen ikke blir tatt til følge, vil søkeren bli varslet om dette. Attester og vitnemål vil vi etterspørre i forbindelse med et eventuelt intervju.

Vis flere stillinger: