Ekspert innen Industri og fornybar energi

OEC Consulting AS, samt det regionale datterselskapet OEC Sør AS, er en ledende leverandør av prosjektledelse innen markedsområdene Olje og gass, Bygg og eiendom, Industri og fornybar energi samt Virksomhetsutvikling. Vi har spesialisert oss på ledelse, planlegging og gjennomføring av store investeringsprosjekter, samt optimalisering av forvaltning, drift og vedlikehold av eiendom. Vi leder investeringsprosjekter gjennom hele prosessen fra tidligfase til byggefase og ferdigstillelse.

FirmaOEC Consulting AS
FylkeAkershus
StedBærum
Søknadsfrist15.01.2014

Nå er vi i sterk vekst og stadig på jakt etter nye dyktige kolleger som kan styrke oss ytterligere. Hos oss får man bryne seg på en rekke krevende og betydningsfulle oppdrag i hele Norden. Vår jobb er å gjøre det kompliserte enklere for våre oppdragsgivere.


Ekspert innen Industri og fornybar energi

Vi styrker vår virksomhet innen industri og fornybar energi, og søker prosjektledere til nye spennende oppdrag i sektoren.


Kvalifikasjoner

Vi søker deg med kompetanse og erfaring innen ett eller flere av følgende arbeidsområder:

• Prosjektledelse

• Prosjektstyring

• Anskaffelser

Stillingen krever relevant høyere utdanning og minimum fem års bransjeerfaring. Vi stiller store krav til tverrfaglig kompetanse, samtidig som du må ha overblikk og gjennomføringsevne. Du må ha gode evner til å kommunisere, både internt i prosjektgruppen og med eksterne samarbeidspartnere og aktører i prosjektet.


Vi kan tilby:

Hos oss får du mulighet til å lede store investeringsprosjekter med mye ansvar og stor fleksibilitet. Vi arbeider med vindkraft, vannkraft, avfallshåndtering, renseanlegg til energiverk og tradisjonelle industriutbygginger. Vi tilbyr gode økonomiske betingelser og spennende karrieremuligheter.

For ytterligere informasjon, kontakt vår rekrutteringspartner Rett Bemanning ved Terje Lund, tlf. 926 19 510


Søk stilling: http://www.rettbemanning.no/CM.php?PageID=132573&jaid=4188


Vis flere stillinger: