Energi og klimapolitisk rådgiver

FirmaNHO via De4
FylkeOslo
Søknadsfrist09.12.2013

NHO søker rådgiver til Avdeling for innovasjon og næringsutvikling.

Vil du være med på å påvirke utviklingen av nye energimarkeder og stake ut veien mot lavutslippsamfunnet?


Energi, klima og næringsutvikling er strategisk viktige områder for norsk næringsliv. Det er stor dynamikk i energimarkedene og i klimapolitikken, både som følge av teknologisk utvikling og politiske føringer.


NHO ønsker å tydeliggjøre de muligheter og utfordringer dette gir for fremtidig verdiskaping.


Vi jobber for rammevilkår som sikrer vekst og utvikling i energisektoren i retning av et fremtidig lavutslippssamfunn.


Vi søker etter deg med kompetanse og forståelse for de utfordringer og muligheter norsk næringsliv har på dette området. Aktuelle søkere har høyere utdanning og erfaring fra fagfeltet enten fra privat eller offentlig sektor, er samfunnsengasjert og identifiserer seg med NHOs oppdrag. Du har god kunnskap om politiske beslutningsprosesser.


Du er fleksibel og utadvendt, selvstendig og initiativrik, har analytiske egenskaper og gode samarbeidsevner, og liker å se resultater av ditt arbeid. God muntlig og skriftlig fremstillingsevne er en forutsetning, da stillingen innebærer analyser, politikkutvikling, og noe foredragsvirksomhet.


Vi tilbyr gode muligheter for personlig og faglig utvikling. Våre betingelser er konkurransedyktige med gode pensjon- og forsikringsordninger, i et hyggelig og flerfaglig arbeidsmiljø.


Ønsker du mer informasjon om stillingen, ta gjerne kontakt med avdelingsdirektør Per Øyvind Langeland, mobil: 997 92 282. Du kan også ta kontakt med vår rådgiver Rune Frøyslie, De4 Search & Consulting AS, mobil: 402 82 150.


Søknad sendes elektronisk via link i annonsen på www.de4.no innen 9. desember 2013.

Vis flere stillinger: