Vi søker en praktiker med ambisjoner til vårt traineeprogram i Midt-Norge!

Veidekke Industri er landets ledende asfaltentreprenør, en betydelig aktør innen drift og vedlikehold av veinettet, samt innen pukk og grus. Selskapet utfører store oppdrag over hele Norge. Arbeidsmiljøet preges av frihet under ansvar, stor trivsel og at det er høyt under taket. Selskapets desentraliserte organisasjon medfører mye ansvar og store muligheter for deres ansatte som vil det lille ekstra . For å nå våre fremtidige mål ser vi etter nye kollegaer som vil være med på en reise man ikke kan få noe annet sted.

FirmaVeidekke Industri AS
FylkeSør-Trøndelag
StedTrondheim
Søknadsfristsnarest/fortløpende

- Ønsker du en jobb med mye ansvar?

- Er du en praktiker med ambisjoner?

- Vi søker deg som vil være med på en reise i et av landets mest spennende miljøer!

Som stolt samarbeidspartner med Veidekke Industri AS søker nå Academic Work etter en trainee med oppstart i 2014.


HVILKE MULIGHETER VIL DU GRIPE?

Veidekke Industri er landets ledende asfaltentreprenør, er en betydelig aktør innen drift og vedlikehold av veinettet, samt innen pukk og grus. Selskapet utfører store oppdrag over hele Norge. Arbeidsmiljøet preges av frihet under ansvar, stor trivsel og at det er høyt under taket. Selskapets desentraliserte organisasjon medfører mye ansvar og store muligheter for deres ansatte som vil det «lille ekstra». For å nå sine fremtidige mål trenger Veidekke Industri nye kollegaer som vil være med på en reise man ikke kan få noe annet sted. Som trainee i Veidekke Industri vil man få en bred og unik erfaring fra et selskap i vekst, hvor man med tiden vil få muligheten til å styre store prosjekter og kanskje få etablere lokale organisasjoner rundt om i landet. Er du klar for å gripe muligheten?


STORT ANSVAR OG ENDA STØRRE MULIGHETER:

Som trainee vil du raskt få ta del i den daglige driften. Gjennom arbeid i alle de ulike forretningsområdene – asfalt, pukk/grus og veivedlikehold – får du bryne deg på varierte utfordringer og stå ovenfor mye ansvar. Her er noen eksempler:

- Delta i arbeidet med å vinne store og små anbud for veiutbygging og vedlikehold.

- Være med på å etablere lokale organisasjoner når anbudet skal realiseres.

- Styre prosjekter både sentralt og «ute i feltet».

- Få ta del i et verdensledende fagmiljø som bemerker seg langt utenfor Norges grenser.

- Ta ansvar for forhandlinger med underleverandører.

- Sammen med kollegaer sørge for rekruttering av nye kollegaer.

Med fokus på individuell utvikling vil du ved hjelp av din tildelte mentor og en rekke kurs få løfte din egen kompetanse til nye høyder.


VÅR NYE KOLLEGA:

- Er i ferd med å fullføre høyere utdanning innen bygg/anlegg (Bachelor/Master)

- Har engasjert seg ved siden av studiene i linjeforening/andre verv

- Har god kontraktsforståelse og synes det er gøy med forhandlinger

- Snakker og skriver godt norsk, og i tillegg er komfortabel med å benytte engelsk i jobbsammenheng.

Som person har du det lille ekstra! Du er en utpreget problemløser med en unik evne til å gjennomføre prosjekter. Med en nysgjerrighet og jordnær tilnærming viser du interesse for personlig og faglig utvikling. Du legger mye stolthet i arbeidet du utfører og streber alltid etter å ta del i mer enn del som forventes av deg. Har du lett for å trives i et kompetent og uformelt miljø preget av tillit og åpenhet – ja, da anbefaler vi deg å søke!

Det tilbys konkurransedyktige lønns-/arbeidsvilkår og store karrieremuligheter både lokalt og andre steder i landet. Det må tidvis påregnes en del reisevirksomhet.


SØKNADSFRIST: Løpende

OMFANG: Fast ansettelse

OPPSTART: Sommeren 2014

LØNN: Konkurransedyktig

ARBEIDSTID: Primært 08.00-16.00, fleksibelt.

ARBEIDSSTED: Møre og Romsdal/Trøndelag

RECRUITMENT CONSULTANT: Lars Pettersen, tlf.: (+47) 23 00 90 70

REFERANSE: LAP6169


Academic Work er et bemannings- og rekrutteringsbyrå for studenter og unge akademikere. Vi tilbyr deltidsjobber, heltidsoppdrag og fastansettelser innen de fleste områder og bransjer. Denne rekrutteringen gjennomføres av Academic Work, men du kommer til å bli ansatt i Veidekke Industri AS.


Søk stilling via link på følgende side:

http://www.finn.no/finn/job/fulltime/object?finnkode=45436291

Vis flere stillinger: