Prosjektleder

Primahus Entreprenør AS er en av de større totalentreprenørene i Midt-Norge, med 110 medarbeidere og en årsomsetning på ca 300 MNOK. Våre prosjekter lokaliseres til området Stjørdal - Trondheim - Melhus. Vi bygger skoler, barnehager, boligblokker og næringsbygg, eneboliger og tar ulike serviceoppdrag.

Betonmast AS er et solid entreprenørselskap i sterk vekst. I 2012 doblet konsernet omsetningen for andre året på rad, til over 2 MRD NOK. Forventet omsetning for 2013 er 2,5 MRD NOK. Konsernet har over 800 medarbeidere i 15 selskaper lokalisert i store deler av Sør-Norge samt i Sverige.

FirmaPrimahus Entreprenør AS - Betonmast
FylkeSør-Trøndelag
Søknadsfristsnarest

Primahus Entreprenør har mange spennende prosjekter fremover, og ønsker nå å styrke laget med en dyktig prosjektleder.

Vårt selskap preges av høy kompetanse, stolthet, engasjement, vinner– og gründerkultur, høyt energinivå og høy etisk standard. Vi har korte linjer og lite byråkrati, og dermed gode muligheter for påvirkning.

Som prosjektleder i Primahus har du ansvar for:

• Delta i prosjektenes tidligfase med kalkulasjon og byggherrekontakt

• Kontraktsforhandlinger med oppdragsgiver, leverandører og underentreprenører

• Etablere og rapportere prosjektstatus og fremdriftsplaner

• Gjennomføre interne og eksterne prosjektmøter

• For mindre prosjekter – være prosjekteringsleder

• Jevnlig byggherrekontakt


Vi ser for oss at du er sivilingeniør eller ingeniør med solid bakgrunn fra entreprenørvirksomhet og minimum 5 års praksis. Vi tilbyr medeierskap og konkurransedyktige betingelser i et ungt og spennende entreprenørselskap.

For spørsmål og uhøytidelig samtale om stillingen, ta kontakt med daglig leder Gabriel J. Bjørseth på tlf. 959 73 113 eller prosjektleder Magnar Bremseth på tlf. 924 14 860. Søknad merkes Prosjektleder og sendes på e-post til postmaster@primahus.no.