Rådgiver naturforvaltning - Forsvarsbygg futura

Forsvarsbygg er Norges største offentlige eiendomsaktør, og forsvarssektorens egen eiendomsekspert. Ingen kan mer enn oss om Forsvarets særskilte behov. Vi bygger og tar hånd om mange av landets mest særegne og krevende bygg, vi er hjem for menige og befal, og vi bidrar til trivsel på tusenvis av arbeidsplasser.

Forsvarsbygg futura er et forretningsområde i Forsvarsbygg med ca. 80 meget kompetente rådgivere innen beskyttelse og sikring, miljø, forskning- og utvikling samt juridiske tjenester.

Den beste arbeidsplassen er den som fungerer som en videreutdanning. Slik tenker vi, og det tror vi du gjør også. I Forsvarsbygg bruker vi mye ressurser på å utvikle våre medarbeidere og ledere. Det er nødvendig for å beholde de beste, og det er nødvendig for å plassere oss der vi ønsker å være, som ledende i vår bransje.

FirmaForsvarsbygg futura
FylkeOslo
Søknadsfrist05.01.2014

Forsvarsbygg har behov for å styrke kompetansen i Futuras miljøavdeling. Avdelingen består i dag av 24 høyt kvalifiserte medarbeidere innenfor faggruppene naturforvaltning, grunn- og vannforurensning, HMS og miljøledelse samt støy og vibrasjoner. Vi søker nå etter en til to initiativrike rådgivere med kunnskap om naturvern og biologisk mangfold, som kan jobbe sammen med de to andre rådgiverne i denne faggruppen.

Faggruppe naturforvaltnings rolle er bistand og rådgivning i forvaltningen av Forsvarssektorens arealer der vi er involvert i oppgaver over hele landet. Vi arbeider med å vedlikeholde det naturfaglige kunnskapsgrunnlaget gjennom kartlegging og overvåkning av biologisk mangfold, utarbeider miljøoppfølgingsplaner og skjøtselsplaner, bistår med råd og vurderinger i planprosesser og utslippssøknader, drift- og utbyggingssaker, og med praktisk veiledning i enkeltsaker. Vi skal samtidig sikre at etaten ivaretar sitt miljøansvar gjennom kursing og utvikling av kunnskap og metoder. Faggruppen representerer Forsvarsdepartementet og Forsvarsbygg i interdepartementale arbeidsgrupper og øvrige nasjonale og internasjonale fora.

Forsvarsbygg har som målsetting at vårt arbeidsmiljø skal preges av tverrfaglighet, mangfold og likestilling. Vi ønsker derfor en virksomhet hvor ansattes alder, kjønn og etnisitet er balansert. Vi ønsker å knytte til oss nye medarbeidere som kan påvirke bedriftskulturen positivt gjennom sin personlige og faglige kompetanse.

Forsvarsbygg er underlagt Offentlighetslovens bestemmelser – jfr spesielt Offentlighetslovens § 25.

Les mer om Forsvarsbygg på www.forsvarsbygg.no og på våre karrieresider www.forsvarsbygg.no/jobb.


Arbeidsoppgaver

Rådgivningstjenester innenfor faggruppens ansvarsområde.

Oppfølging av konsulenter og kvalitetssikring av deres arbeid hører også med til arbeidsoppgavene.

Informasjonsarbeid gjennom kurs, seminarer m.m.

Deltakelse og faglig koordinering i sektorovergripende og internasjonale fora. Stillingen skal kunne representere Forsvarssektorens spisskompetanse innenfor fagområdet.

Miljøavdelingen leverer også tverrfaglige miljøprodukter. Det kan være aktuelt å lede og formulere slike planer og utredninger.

Stillingen medfører noe reisevirksomhet.


Kvalifikasjoner

Eksamen av høyere grad (mastergrad eller tilsvarende) fra høyskole eller universitet og med relevant fagkrets (biologi, naturforvaltning, økologi eller tilsvarende). Fagkrets innenfor botanisk økologi/botanikk er ønskelig.

Det er ønskelig med noen års erfaring innen fagfeltet. Det er en fordel med erfaring fra rådgivning og prosjektledelse

Erfaring i bruk av naturmangfoldloven og GIS er en fordel.

Du må kunne sikkerhetsklareres for hemmelig


Personlige egenskaper

God skriftlig og muntlig formidlingsevne på norsk og engelsk

Initiativrik, kundeorientert, gode kommunikasjons- og samarbeidsevner, ansvarsbevisst og har en strukturert og analytisk tilnærming til arbeidsoppgavene dine


Vi tilbyr

Lønn som rådgiver (kode 1434) eller seniorrådgiver (kode 1364) iht Statens lønnsregulativ avhengig av utdanning og erfaring.

Fleksibel arbeidstid.

Utfordrende og variert jobb i et dynamisk selskap.

Gode utviklingsmuligheter .

Muligheter for gratis trening.

Medlemskap i Statens Pensjonskasse med mulighet for gunstig boliglån.

Gode forsikrings- og pensjonsordninger.

Bedriftshelsetjeneste.

Vi holder til i moderne kontorlokaler i Oslo sentrum, med kort vei til offentlig kommunikasjon.


Kontaktinfo:

Line Stabell Selvaag - Fagleder naturforvaltning - (+47) 990 97 616


Søk stilling:

https://www.webcruiter.no/wcmain/advertviewpublic.aspx?oppdragsnr=1980543787&company_id=230936&Link_source_id=&use_position_site_header=0

Vis flere stillinger: