Rådgiver fysisk sikring - Nasjonalt kompetansesenter for sikring av bygg - Forsvarsbygg futura

Forsvarsbygg er Norges største offentlige eiendomsaktør, og forsvarssektorens egen eiendomsekspert. Ingen kan mer enn oss om Forsvarets særskilte behov. Vi bygger og tar hånd om mange av landets mest særegne og krevende bygg, vi er hjem for menige og befal, og vi bidrar til trivsel på tusenvis av arbeidsplasser.

Forsvarsbygg futura er et forretningsområde i Forsvarsbygg med ca. 80 meget kompetente rådgivere innen beskyttelse og sikring, miljø, forskning- og utvikling samt juridiske tjenester.

Den beste arbeidsplassen er den som fungerer som en videreutdanning. Slik tenker vi, og det tror vi du gjør også. I Forsvarsbygg bruker vi mye ressurser på å utvikle våre medarbeidere og ledere. Det er nødvendig for å beholde de beste, og det er nødvendig for å plassere oss der vi ønsker å være, som ledende i vår bransje.

FirmaForsvarsbygg futura
FylkeOslo
Søknadsfrist20.12.2013

Regjeringen etablerte i oktober 2012 Nasjonalt kompetansesenter for sikring av bygg, som skal være statens rådgiver for beskyttelse og sikring av eiendommer, bygg og anlegg (EBA) mot eksplosjonsulykker, terrorhandlinger, spionasje, sabotasje og annen kriminalitet. Kompetansesenteret er organisert som en egen enhet i Forsvarsbygg futura, og er et oppdragsfinansiert rådgivningsmiljø. Vårt strategiske mål er å være et naturlig førstevalg som samarbeidspartner og rådgiver knyttet til beskyttelse og sikring av all statlig EBA.

Kompetansesenteret jobber med risikoanalyser, sikkerhetsrådgivning, planlegging og prosjektering, samt forskning & utvikling innen våre spesialfelt.

Kompetansesenteret søker ny medarbeider til utviklingsoppgaver og rådgivning relatert til fysisk sikring av eiendommer, bygg og anlegg mot terrorhandlinger, spionasje, sabotasje og annen kriminalitet.

Forsvarsbygg har som målsetting at vårt arbeidsmiljø skal preges av tverrfaglighet, mangfold og likestilling. Vi ønsker derfor en virksomhet hvor ansattes alder, kjønn og etnisitet er balansert. Vi ønsker å knytte til oss nye medarbeidere som kan påvirke bedriftskulturen positivt gjennom sin personlige og faglige kompetanse.

Forsvarsbygg er underlagt Offentlighetslovens bestemmelser – jfr spesielt Offentlighetslovens § 25.

Les mer om Forsvarsbygg på www.forsvarsbygg.no og på våre karrieresider www.forsvarsbygg.no/jobb.


Arbeidsoppgaver

Gjennomføring av utviklingsoppgaver og rådgivningsoppdrag relatert til fysisk sikring av statens eiendommer, bygg og anlegg.

Samarbeid med norske og utenlandske fagmiljøer

Gjennomføre kurs, undervisning og fagformidling

Utvikling av håndbøker, standarder og normer

Deltagelse i FOU arbeid


Kvalifikasjoner

Det stilles krav til Bachelor eller Master fra universitet eller høyskole.

Relevant erfaring fra stillingens arbeidsområder er ønskelig

Gode språkkunnskaper i norsk og engelsk skriftlig og muntlig

Det forutsettes god vandel, da stillingen krever sikkerhetsklarering for hemmelig.


Personlige egenskaper

Systematisk

Gjennomføringsevne

Analytiske egenskaper

Gode samarbeidsegenskaper


Vi tilbyr

Lønn som rådgiver/ seniorrådgiver (kode 1434/ 1364) iht statens lønnsregulativ

Medlemskap i Statens pensjonskasse

Gunstige boliglån i Statens pensjonskasse

Gode forsikrings- og pensjonsordninger

Fleksibel arbeidstid

Muligheter for hjemmekontorløsninger

Bedriftshelsetjeneste

Gode velferdsordninger

Kontorlokaler sentralt i Oslo


Kontaktinfo:

Helge Langberg, Leder for kompetansesenteret, (+47) 90689579


Søk stilling:

https://www.webcruiter.no/wcmain/advertviewpublic.aspx?oppdragsnr=1930751823&company_id=230936&Link_source_id=&use_position_site_header=0

Vis flere stillinger: