Konsulenter analyse og utredning

Rambøll er en ledende internasjonal rådgivervirksomhet innen plan, arkitektur og teknikk. Vi er opptatt av å skape inspirerende og bærekraftige løsninger med rom for vekst og utvikling til beste for kunden, sluttbrukeren og samfunnet som helhet.

Vi erkjenner at det er medarbeidernes kreativitet, innsikt og integritet som skaper de gode og inspirerende løsningene. Derfor ønsker vi individuelle forskjeller velkommen og legger til rette for et godt samarbeid mellom talentene. Våre medarbeidere utvises tillit og tildeles ansvar.

FirmaRambøll Management Consulting
FylkeOslo
Søknadsfrist31.01.2014

Rambøll Management Consulting er en internasjonal konsulentvirksomhet med over 500 medarbeidere. Vi har kontorer i Oslo, København, Århus, Stockholm, Helsinki, Berlin, Hamburg og Brussel, og vi leverer rådgivning innenfor management, IT, research og survey til et globalt marked. Rambøll Management Consulting har en solid posisjon i markedet som en av de ledende leverandører av konsulenttjenester til den offentlige sektor. Vi er en del av Rambøll Gruppen, som med over 10 000 medarbeidere hører til blant Europas største rådgivningsgrupper. Rambøll Management Norge har opplevd stor vekst siden etableringen i 2005. Per i dag er vi ca. 40 ansatte som holder til i helt nye lokaler sammen med Rambøll Norge AS på Skøyen.


Vi søker nåkonsulenter analyse og utredning

Rambøll Management Consulting ønsker flere kolleger til vår analyse- og utredningsavdeling og ser etter erfarne konsulenter med nettverk, teft og motivasjon. Som ansatt i Rambøll Management Consulting vil du være involvert i alle prosessene av konsulentarbeidet, fra salg og utvikling til gjennomføring, analyse og formidling. I våre prosjekter legger vi stor vekt på å gi kundene merverdi gjennom solid kunnskap og fremadrettete anbefalinger. Å kunne se sammenhengen mellom kunnskaps- og virksomhetsutvikling er derfor viktig.

Vi er på jakt etter en person på senior-/managernivå med minimum 5 års arbeidserfaring, gjerne fra konsulentbransjen og/eller offentlig virksomhet. Vi søker deg som har master- eller doktorgrad, fortrinnsvis innen samfunnsvitenskapelige fag, samt motivasjon og teft for å utvikle våre kunder. Du er en god formidler, med høyt engasjement og gjerne prosjektledererfaring og gir det lille ekstra overfor kunder og kolleger. I Rambøll Management Consulting får du arbeide sammen med en engasjert og humørfylt gjeng i en hektisk og spennende hverdag, hvor ingen dag er lik og hvor du i stor grad kan forme dine egne arbeidsoppgaver.


Kvalifikasjoner seniorkonsulent:

5-10 års relevant arbeidserfaring

Stor vilje til å dele kunnskap og erfaringer

Dokumentert erfaring fra prosjektledelse og prosjektgjennomføring

Bred kontaktflate hos potensielle kunder, og eventuelt egen kundeportefølje

Klar for å bidra til å videreutvikle Rambølls Management Consulting sin posisjon i det norske markedet

Høyere utdannelse – fortrinnsvis innen samfunnsfag, økonomi eller pedagogikk

Gode formidlingsevne, både skriftlig og muntlig


Vi tilbyr:

Faglig og personlig utvikling gjennom prosjektansvar, kurs og faglige nettverk

Variert arbeidshverdag med mulighet til å jobbe på en rekke spennende prosjekter

Muligheten til å jobbe i et tverrfaglig, sosialt miljø

Konkurransedyktige betingelser


Kontaktperson

Ida Gram Telefon 474 67 689


Søk stilling:

https://rambollgroup.easycruit.com/vacancy/application8531788ba0c76d231038ab9ec75d90fb/1092945/74780?iso=no

Vis flere stillinger: