Alle deltakerne med en lykkelig vinner foran. Foto:

Compass Fairs

Vant hus verdt én million til 30-årsdagen

To dager før han fylte 30, stakk Notodden-mannen Svein Olav Våle av med førsteplassen i boligmessen Gjør Din Bolig Bedres finale av «Jakten på drømmeboligen».

Det melder messearrangør Compass Fairs i en pressemelding mandag.

Lørdag 30. november var 19 spente finalister fra hele landet samlet på Clarion Hotel Royal Christiania i Oslo for å kjempe om en gjev premie til en verdi av én million kroner.

Konseptet var enkelt. På scenen sto en dør med lås. I en bolle lå 19 nøkler, og kun en av dem passet til låsen. Passet nøkkelen, var gevinsten et hus verdt i million kroner. Én etter én gikk finalistene opp på scenen, og prøvde nøkkelen sin. Da nummer 17 i rekken, Svein Olav Våle fra Notodden, vred om sin nøkkel, var konkurransen over.

Ungkaren fra Notodden fikk overlevert huset, av typen Diane Royal av IEC-HUS ved Magnar Sandersen på scenen.

– Dette er jo helt herlig, sa en fortumlet vinner etterpå.

– Spesielt fordi jeg blir 30 år på mandag! For en 30-årspresang!

Det var boligmessearrangøren Compass Fairs AS som sto for arrangementet. Finalistene var delvinnere i messekonkurransen «Jakten på boligdrømmen», som har blitt avholdt på hver av de 20 boligmessene som er arrangert rundt om i landet i år. Konkurransen har vært et samarbeid mellom Compass Fair, premiegiver IEC-HUS og Boligklubben bMember.

IEC-HUS har, ifølge Compass Fairs pressemelding, solgt flere hus som resultat av deltagelse på boligmessene, og dette har gjort at IEC-HUS har kunnet legge et hus i potten til glede for alle de messebesøkende.

Ingen gikk tomhendt hjem fra finalen, og det var topp stemning i lokalet selv når vinneren var kåret. bMember ga alle finalistene et Total-medlemskap i boligklubben, og IEC-HUS spanderte gavekort på kjøkken for de av finalistene som kjøper hus av dem i løpet av kommende år. Og alle finalistene dro hjem med bilde av seg selv og konferansier og sinnasnekker Otto Robsahm på mobilen.

– Jeg er bare utrolig glad for å kunne vinne dette huset. Det er uvirkelig, og det ble jo mer spennende enn lov er, smilte den lykkelige vinneren, som allerede hadde invitert til feiring av 30-årsbursdag dagen etter.

Tidenes 30-årspresang var allerede i boks.