Rekrutteringsprogrammet til Statens vegvesen

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 6500 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens Vegvesen - alle regioner og Vegdirektoratet
FylkeHele landet
Søknadsfrist12.01.2014

Vi har ressurser og gjennomføringskraft - det vi trenger nå, er din kunnskap og ditt pågangsmot!

Vil du jobbe med samfunnsnyttige og varierte oppgaver hos oss? Statens vegvesen ansetter 30 nyutdannede kandidater med relevant utdanning på bachelor- eller masternivå for å jobbe innen fagområder som planlegging, byggherre samt drift og vedlikehold.

Du blir fast ansatt og deltar i et rekrutteringsprogram som gir deg både faglig og personlig utvikling. Hver deltaker får en egen fadder og tidspunkt for oppstart vil bli tilpasset den enkeltes behov utover våren og sommeren 2014. Opplegget er en kombinasjon av praksis og opplæring på fire felles samlinger fra høst til vår, som vil gi deg god kjennskap til etatens oppgaver og satsingsområder.

Lær av de gode

Statens vegvesen har fagmiljøer i nasjonal toppklasse. Du får lære av dyktige fagfolk og dele kunnskapen din med engasjerte medarbeidere.

Ta ansvar – få ansvar

I Statens vegvesen gir vi deg viktige oppgaver med mye ansvar, og vi trenger medarbeidere som ønsker å utvikle seg i takt med nye utfordringer.

Skap utvikling

Som ansatt i Statens vegvesen påvirker du samfunnsutviklingen, og du får bidra til framtidsrettede løsninger innen ditt fagfelt.

Et godt sted å jobbe

Vi satser offensivt på kompetanseutvikling for medarbeiderne våre, og Statens vegvesen tilbyr gode opplærings- og utviklingsprogrammer for nyutdannede så vel som erfarne ledere og fagpersoner. Vi har et ryddig avtaleverk, og vi vil at du skal kunne kombinere jobb og fritid på en god måte. Vi tilbyr lønn i henhold til vår lønnspolitikk.

Kontaktpersoner

Thorbjørn Chr. Risan, tlf. 979 54 616 eller Margot Bolstad Lynum, tlf. 905 11 718.

Statens vegvesen tilstreber likestilling. Den statlige arbeidsstyrken skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Det er et personalpolitisk mål å oppnå en balansert alders- og kjønnssammensetning og å rekruttere personer med innvandrer­bakgrunn og nedsatt funksjonsevne. Statens vegvesen er en IA-virksomhet. Arbeidsforholdene legges til rette for medarbeidere med nedsatt funksjonsevne.

Les mer og søk på Rekrutteringsprogrammet via vår jobbportal www.vegvesen.no/jobb- innen 12. januar 2014.