Stema på plass i Trondheim. Fra venstre: Administrerende direktør Øyvind Løkke, markedssjef Anne-Marie Ulven, konstituert regionsdirektør Nord Karl Báár og avdelingsleder Trondheim Vegard Bokalrud.

Gasellen Stema ekspanderer til Trondheim

Nannestad-firmaet Stema Rådgivning AS er "i dytten" og utvider til Trondheim på grunn av økt etterspørsel etter prosjektadministrative tjenester i trønder-hovedstaden.

– Vi ønsker å ta grep om markedet i Trondheimsområdet, og da må vi være til stede. Etterspørselen etter våre tjenester er god, og vi ønsker å bli en aktør og regne med også i Trondheim, sier markedssjef Anne-Marie Ulven.

Fra før er selskapet representert i Oslo, Bergen, Hamar og Tana, men hovedkontoret skal fortsatt være i Nannestad.

– Flere av våre kunder er slik plassert at det er gunstig for oss med avdelingskontorer ulike steder i landet. Våre kontorer i Oslo og Bergen er i godt driv, og det er derfor naturlig å utvide til Trondheim, sier Ulven som til daglig har arbeidssted på Stemas hovedkontor i Nannestad.

Stema Rådgivning AS er Gaselle for sjette gang på rad. – I vår bransje er vi alene om å ha klart dette. Vi er mektig stolte over resultatene vi oppnår, sier Ulven.

Administrerende direktør Øyvind Løkke har vært med på alle gaselleutnevnelsene. – Vi har vært med på en veldig flott reise de siste årene. Det er like stas hver gang vi får diplomet, sier Løkke.

Gasellediplomene er ikke minst kapret ved at Stema har løftet fram OPS og samferdsel som satsingsområder. – Vi kommer fortsatt til å løfte fram vår kompetanse på OPS og samferdsel, og vi tør å si at vi er blant de beste på dette. Det er også gledelig at vi tverrfaglig har god etterspørsel, fremholder Løkke.