Det glises bredt blandt komersiell direktør Erik Sollerud og markedsdirektør Espen Paulseth i Pon Equipment AS. I disse dager har nemlig Pon Equipment og Pon Power signert en avtale med Rimfeldt Eiendom på nybygg på Berger.

Rimfeldt og Pon-Cat bygger gigantanlegg i Skedsmo

Pon-Cat har inngått en langsiktig avtale med Rimfeldt-konsernet om utbygging og leie av et helt nytt norsk hovedkontor og serviceanlegg langs E6 på Berger i Skedsmo kommune.

Det skal oppføres vel 20.000 kvm bygningsmasse fordelt på kontorarealer, salgsarealer, verksted- og serviceanlegg.

Pon Equipment og Pon Power vil sammen skape et «Pon-Cat campus» på Berger, som skal stå ferdig om et par år. Rimfeldt eier tomtene og vil forestå utbyggingen av Pon-Cats nye «campus», sentralt beliggende mellom Oslo og Gardermoen. Selskapet skal leie hele den 72.000 kvm store eiendommen.

Pon-Cat har det siste året vurdert flere alternative beliggenheter, men havnet altså til slutt i Skedsmo.

Daglig leder Karl Erik Rimfeldt i Rimfeldt Eiendom er fornøyd med avtalen og ser fram til et nært samarbeid med representantene for Pon-Cat.

Karl Erik Rimfeldt

- Vi ser også frem til et nært og godt samarbeid med Skedsmo kommune. Det er svært gledelig å få denne aktøren til kommunen med alle arbeidsplassene og aktiviteten den fører med seg. Dessuten tror jeg det nye anlegget vil bli et flott skue for alle forbipasserende på E6, sier Rimfeldt

Adm. direktører Inge Stensland i Pon-Cat og Trond Skaufel i Pon Powerer også fornøyde med avtalen og ser fram til å flytte inn i et nytt og moderne Pon-Cat campus til glede og nytte for både ansatte og kunder.

Pon-Cat er eid av Nederlands største privateide konsern, Pon. Selskapet arbeider i over 250 bransjer i 27 land med til sammen 13.000 ansatte.

Pon Equipment er kjent som representant og forhandler av Cat anleggsmaskiner og har vært Caterpillars forlengede arm i Norge siden 1930.

Pon Power fokuserer på markedsføring, salg og distribusjonen av Cat, MaK og MWM motorer for fremdrift og kraftgenerering, hovedsakelig til landbasert-, maritime- og olje & gass industrien i Skandinavia.