Multiconsult søker 2 prosjekteringsledere - Stavanger

Multiconsult er et norsk kraftsenter med internasjonalt nedslagsfelt innen prosjektering og rådgivning. Gjennom våre 30-talls kontorer i Norge og internasjonalt benytter vi 100 års erfaring til å skape ny historie. For oss handler muliggjøring om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning blant våre 1500 medarbeidere. Multiconsult opererer innenfor seks forretningsområder: Bygg & eiendom, Industri, Olje & gass, Samferdsel & infrastruktur, Energi og Miljø & naturressurser.

I Norge er vi organsiert gjennom syv geografiske regioner fra nord til sør. Våre største og mest komplekse oppdrag styres av enheten Konsernoppdrag.

Se mer på www.multiconsult.no

FirmaMulticonsult AS via Assessit
FylkeRogaland
StedStavanger
Søknadsfristsnarest

Multiconsult Stavanger søker 2 prosjekteteringsledere:

1 Prosjekteringsleder innen Bygg og Eiendom

1 Prosjekteringleder innen Samferdsel og Infrastruktur


Multiconsult sitt regionskontor i Stavanger er et multifaglig rådgiverkontor med over 130 medarbeidere som holder til i trivelige lokaler på Forus. Kontoret er i vekst og har ambisjoner om å være regionens største og mest kompetente rådgivermiljø.

Kontoret består i fag av 6 avdelinger: Bygg & Eiendom, Miljø & spesialrådgivning, Geo, Samferdsel & Infrastruktur, Egersund, Gjennomføring & drift.


Arbeidsoppgaver

Ansvaret for å lede og gjennomføre selskapets multifaglige prosjekteringsoppdrag

Lede utvalgte multifaglige oppdrag slik at disse levers i henhold til avtalt tid, kost og kvalitet, og kunden avklarte forventninger.

Skape gode kunderelasjoner og kundebegeistring

Bidra til å utvikle best praksis knytte til metoder og verktøy for gjennomføring av multifaglige tilbud og oppdrag.


Kvalifikasjoner

Resultatoppnåelse: Har ledet krevende integrerte prosjekteringsoppdrag/tilbud med gode resultater

Ledelse: Har vist gode lederferdigheter i praksis, og får oppdragsorganisasjonen med seg. Bruker oppdragene til å videreutvikle selskapet og medarbeiderne

Gjennomføringsforsåelse og evne: Har en god forståelse av gjennomføringsmetodikk og arbeidsprosesser som må legges til grunn for vellykket gjennomføring av oppdrag, herunder sikre en grundig definisjon av oppdraget, etablere klare mål, organisere oppdraget på en effektiv måte og sørge for gode gjennomføringsplaner.

Flerfaglige prosjekteringsprosesser: Har god forståelse for de tekniske fagene og de tekniske utfordringene, og nødvedig samspill mellom fagene

Gode kommunikasjonsevner: Kommuniserer mål for oppdraget på en enkel måte, gir tilbakemeldinger og holder oppdragsteamet løpende orientert om parametre som er viktige for å oppnå resultatet og målsetningene for oppdraget

Profesjonell avtalepart: Utvikler gode kunderelasjoner, lytter til kunden og forstår dennes utfordringer, og samtidig fremstår ovenfor kunden med en naturlig autoritet. God forståelse av den kommersielle og kontraktuelle siden ved oppdrag.


Det tilbys

Stillingsbrøk: 100%

Konkurranse dyktige betingelser

Godt arbeidsmiljø og en variert hverdag


Ved spørsmål, kontakt vår rådgiver Assessit ved

Mette Idland

Partner/Regionleder

Telefon

974 75 988


Søk stilling:

https://www.webcruiter.no/WcMain/CvJobrespond1.aspx?oppdragsnr=1975133811&culture_id=NB-NO&company_id=1915280049&Link_source_id=1

Vis flere stillinger: