Salgsdirektør Bygg Norden

Jackon gruppen er en av Nordens ledende produsenter av bygningsisolasjon og emballasje i polystyren med 14 fabrikker i Europa, hvorav 11 i Norden. Gruppen har totalt ca. 700 ansatte og omsetter i 2013 for ca. 2 mrd. NOK. Bedriften er solid og viser gode resultater. Vårt hovedkontor ligger i Fredrikstad.

FirmaJackon AS
FylkeØstfold
StedFredrikstad
Søknadsfrist15.12.2013

Markedsledende - Solid norsk selskap - Kvalitetsprodukter

Vi søker en erfaren leder som skal lede og videreutvikle salgsarbeidet i Norden i henhold til oppsatte mål og strategier. Du skal sammen med din organisasjon levere de forventede resultater og styrke Jackons posisjon i markedet. Vår nye leder evner å utvikle kompetansen til sine ledere og medarbeidere og deltar aktivt i salgsarbeidet ute i felten. Det forventes at du leder og støtter i viktige salgs-, kunde- og forhandlingsprosesser, samt er en sterk bidragsyter i ledergruppen.

Vi ønsker å komme i kontakt med deg som har dokumenterte resultater fra salgsledelse i byggebransjen eller relevant(e) bransjer. Vi ønsker at du har høyere utdanning og gjerne byggteknisk, men relevant erfaring kan kompensere for formell utdannelse. Det er viktig med erfaring fra profesjonell salgsledelse og har du erfaring fra salg av tekniske produkter og løsninger til det Nordiske markedet, er dette en stor fordel. Vår nye leder trives med utfordringer i en spennende bransje med sterk konkurranse hvor press på priser og marginer er en stor utfordring.

Jackon tilbyr en meget spennende og utfordrende stilling med store faglige og personlige utviklingsmuligheter. Jackon har høy annerkjennelse- og innehar en sterkt posisjon i det Nordiske markedet. Selskapet har hatt en meget sterk vekst, har solid økonomi og eierskapet er på norske hender. Andre kjennetegn med virksomheten er bl.a. et sterkt produktspekter og en teknisk stab med meget kyndige kundeveiledere. Arbeidsmiljøet preges av «oss og vi», ydmykhet og respekt, dynamikk, hyggelige kollegaer og stor takhøyde. Kontorsted er Gressvik i Fredrikstad. Selskapet tilbyr konkurransedyktige betingelser inkl. gode sosiale ytelser og firmabil.

Ta gjerne kontakt med Mercuri Urval, Glenn G. Hovde, tlf. +47 975 59 031 eller Anne Witberg tlf. +47 975 59 080 om spørsmål som kan danne grunnlag for en uforpliktende samtale om stillingen. Du kan vise interesse for stillingen ved å laste opp din CV og søknad snarest. Alle henvendelser til Mercuri Urval behandles konfidensielt om ønskelig også ovenfor oppdragsgiver.

Søk stillingen via link på følgende side:

http://www.mercuriurval.com/no/Countries/Norge/Din-karriere/En-stillingsannonse/?ad=25936


Vis flere stillinger: