Installatør til passe stort firma i Oslo

Rett Bemanning/StaffUp er et av Nordens største franchisebaserte bemanningsbyrå med hovedkontor i Oslo. Kjernevirksomheten er personalutvelgelse til faste stillinger, og formidling av vikarer til næringsliv og offentlig virksomhet. Vårt mål er å være bransjens beste arbeidsgiver og rekrutteringspartner for våre medarbeidere og kunder. Rett Bemanning/StaffUp har i dag 33 lokaleide kontorer i Norge og Sverige.

FirmaRett Bemanning for Sterkstrøm AS
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Vår oppdragsgiver, Sterkstrøm AS, er et elektrofirma med lange tradisjoner og mange solide og stabile kunder. Firmaet kjennetegnes med solid økonomi, meget godt arbeidsmiljø og hyggelige ledere. Bedriften er delt opp i to avdelinger: en serviceavdeling og en avdeling for eneboliger. Avdelingen for eneboliger tar for seg elektroinstallasjoner ved oppføring av nye eneboliger og leiligheter. Serviceavdelingen har ansvar for vedlikehold, service og rehabilitering. De er seg sitt ansvar bevisst mht til lærlinger og er i dag tilsluttet Oslo opplæringskontor som tar seg av den teoretiske delen av undervisningen.

De gleder seg over stadig økende oppdragsmengde og ønsker flere nye medarbeidere fremover, i denne omgangen en godkjent installatør.

Du må være autorisert elektroinstallatør, helst med et par års relevant erfaring. Vi forutsetter normalt gode IT-kunnskaper i MS Office. Du må kunne utvikle gode relasjoner til eksisterende kunder og gjerne selge inn tilleggstjenester. Norsk må beherskes flytende.

Som person er du faglig dyktig og vant til å arbeide både selvstendig og i team. Du er flink til å kommunisere, er pliktoppfyllende og effektiv. Vi ser det som en selvfølge at du jobber strukturert og er meget kvalitetsbevisst. Vi håper du bidrar positivt til det gode arbeidsmiljøet som er i bedriften.

Betingelsene står i forhold til ønskede kvalifikasjoner og egenskaper.

Hvis dette høres interessant ut, send kort søknad med CV snarest.

Søknad sendes etm@rettbemanning.no og blir løpende behandlet. Har du spørsmål, ring gjerne partner Erik T. Merum i Rett Bemanning på 41 678 670.

Vis flere stillinger: