Flexleie sterkt inn i anlegg

Utleieselskapet Flexleie som er et av de større utleieselskap i Norge, satser nå langt sterkere også mot anleggsmarkedet. Gjennom oppkjøpet av AMV-plattformene i Tunnelsupport har man for alvor kommet i gang innen anlegg, sier konsernleder Ove Lunde til Byggeindustrien.

Flexleie som ble etablert i 2002, har i dag 25 ansatte og avdelinger i Bergen, Stord, Stavanger, Lillestrøm og Sandefjord. Omsetningen vil i år ligge på ca. 70 millioner kroner.

I tillegg har Flexleie utviklet en spesial-lift til bruk i tunneler i forbindelse med installasjonsarbeider. Totalt har vi 20 slike lifter som har ti meters arbeidshøyde med stor fleksibilitet. Liftene er også spesialutstyrt med generator, lys og refleks, sier Kato Stien som er daglig leder i Flexleie.

For første gang i historien deltar firmaet som utstiller på Fjellsprengningskonferansen. Repsonsen har vært meget god, sier Stien.

Totalt har Flexleie ca 500 lifter, og en stor del av både disse er ute hos kunder, mange på langtidsleie. I tillegg har vi mye annet utstyr både for bygg og anlegg, sier han.

Bakgrunnen for satsingen er at vi ser et stort potensielt marked i anlegg . Gjennom satsingen på AMV-plattformene og samarbeidet med AMV, har vi på kort tid fått inn en helt ny kundegruppe, sier Lunde.

.