Gnistrende start på Fjellsprengningskonferansen

Det er håp for den ærverdige Fjellsprengningsforeningen NFF. På frokostmøtet før konferansen startet på Radissson Blu Scandinavia i Oslo torsdag var det stinn brakke. Og det morsomme er at det aldri har møtt så mange unge mennesker. Det er bra for foreningen – og det er bra for bransjen.

NFF-formann Heidi Berg åpnet frokostmøtet med å presentere den ferske fjellsprengningsstatistikken – og den viste «all time high». Mer enn 6 millioner kubikkmeter fjell er sprengt ut. I forhold til folketallet må det være rekord også i verden. 6 millioner kubikkmeter gjør at Norge er høyt på listen uansett.

Ellers orienterte hun om alt det som skjer i NFF – og det er ikke lite. I hele år har man feiret 50-årsjubileeum – og det vil også sette preg årets Fjellsprengningskonferanse.

Byggeindustrien har mye stoff om fjellsprengningsmiljøet i siste utgave – og vi stiller mannsterkt på konferansen. Vi vil forløpende legge ut saker på bygg.no. Er det noen som har nyheter fra fjellsprengningsmiljøet så ta kontakt med våre journalister.