Låseservice med prestisjekontrakt i Haugesund

Låsservice i Haugesund har vunnet en stor kontrakt med Sjøfartsdirektoratet.

Det skriver Låseservice selv i en pressemelding tirsdag.

Låsservice skal levere rundt 300 kortlesere til hovedkontoret til Sjøfartsdirektoratet i Haugesund, og kontrakten ble, ifølge Låseservice, vunnet i skarp konkurranse med to andre lokale tilbydere. Verdien på avtalen er i underkant av én million kroner.

– Det er sjelden det lyses ut så store oppdrag i vår bransje i Haugesund, og avdelingen i Haugesund har virkelig stått på for å vinne dette oppdraget, sier konsernsjef Ståle Raa i Låsservice.

Daglig leder i Haugesund, Kjetil Saltveit, legger ikke skjul på at han ser på avtalen med Sjøfartsdirektoratet som en prestisjekontrakt.
– Det er en anerkjennelse når vi får en offentlig virksomhet som Sjøfartsdirektoratet. I tillegg til pris, legges det stor vekt på kvalitet i slike anbud, sier Saltveit.

Låsservice er en del av norskeide Safeguard Group, som fra før leverer adgangskontroll og sikkerhet til blant andre Forsvaret, til norske fengsler, industri og offshore.
Avtalen med Sjøfartsdirektoratet innebærer at Låsservice skal erstatte nøkler med cirka 300 kortlesere, heter det i pressemeldingen.

– Kortleserne blir et ID-kort for den enkelte medarbeider i direktoratet. Kortlesere er dessuten mer effektive om ansatte skal bytte kontor, eller om en medarbeider slutter. Da slipper man inn og utkvittering av nøkler. I tillegg er det bygget inn funksjoner som gjør at man kan bruke kortleseren som adgang til kopimaskiner og som betalingskort i kantinen, sier Saltveit.

Oppdraget skal være levert innen utgangen av desember i år.